Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlattal lehet a...

Milyen gyakorlattal lehet a legjobban zsírt égetni főként a combról és a fenékről?

Figyelt kérdés

2014. febr. 14. 11:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
A kisebbik fiam 14. Ez lemaradt. Tehát a súlyomat 10 évig tartottam.
2014. febr. 14. 14:52
 22/38 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy olyan ember, aki nem lát tovább az orránál, tanácsot mer adni másoknak. Nem baj, majd pár hónap múlva jön az újabb kérdés, hogy "tornázok, de mégsem jó az alakom, mit csináljak??"

Amúgy képzeld, nekem meg olyan a genetikám, hogy ehetek, amennyit akarok, és nem hízok. Jöjjek a fogyirovatba, hogy más is csinálja ezt, mert nekem beválik?

2014. febr. 14. 15:06
 23/38 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de nem igen értelek. Nem csak én nem tudok rólad semmit, de te se tudsz rólam semmit.

Tudod ez a tornagyakorlat amit javasoltam, szerintem nincs előtted a dolog, ez egy olyan torna, amit gerincbetegeknek fejlesztettek ki azért, hogy az izmaikat meg tudják erősíteni. Nem én találtam ki a gyakorlatokat, hanem szakértők orvosokkal karöltve. A lábizomzatra, az oldal és hasizmokra, valamint a hátizmok megerősítésére szolgálnak. Azokat az izmokat építik, amik a mozgásért felelősek.

Tudod volt egy gerincsérvem, ezért kértem szakszerű segítséget. Olyan edzésformát kerestem, amit én is végig tudok csinálni sérülés nélkül.

Szerintem amit javasoltam nem rossz dolog, és tudod mit? Én nem számítok olyan kérdésre, hogy hiába tornázok. Ez a torna nem egy látványos dolog, viszont csináltattam már olyan emberkékkel is, akik rendszeresen sportolnak, hát csak annyi volt a reakció, hogy huhh ezt nem gondolták volna. Szóval szerintem nem a levegőbe beszélek, valamint fenntartom, hogy jó lehet az is ami nem a legnépszerűbb.

2014. febr. 14. 15:23
 24/38 anonim ***** válasza:
Skacok,borúljunk le a 3 gyerekes anyuka előtt! Elég egy kis lábemelgetés és ledobsz 45 kg-t.A kajára nem is kell odafigyelni. Ez minimum Nobel díjat érdemel!
2014. febr. 14. 15:25
 25/38 anonim ***** válasza:
Ööö és ez hogy jön ide? Még mindig az a fő téma, hogy az izommunka eredményez-e zsírból való fogyást az izom fölül, és a válasz még mindig nem. Tökmindegy, mennyire van megdolgoztatva az izom.
2014. febr. 14. 15:27
 26/38 anonim ***** válasza:

Ki mondott olyat, hogy nem kell a kajára odafigyelni? A kérdés arra vonatkozott, hogy milyen gyakorlattal lehet. Azonban látom ez elkerülte a figyelmedet. No meg az is, hogy csak két gyerekem van, a harmadikat nem tudom miből találtad ki.

Ha visszanézed, én is azt írtam, hogy életmódot váltottam, a mostani nyolc kiló fogyás érdekében. Nem eszek kenyeret, édességet, és a lisztet amennyire tudom kerülöm. Nyilván nem elég a torna, de a kérdés nem arra vonatkozott, hogy mit egyél, hanem arra, hogy milyen gyakorlatot csinálj.

Én leírtam a gyakorlatot, talán ezzel egyedüliként válaszolva a kérdésre, ti meg jöttök a többivel.

2014. febr. 14. 15:30
 27/38 anonim ***** válasza:
Szövegértelmezésből elégtelen. Olvasd el újra kérdést!
2014. febr. 14. 15:40
 28/38 anonim ***** válasza:

Szegény kérdezőnek mégis hogy kellett volna megfogalmaznia? Vagy ha már nem tetszik a megfogalmazása, akkor miért nem lehet normálisan elmondani neki, amit esetleg nem tud.

Amúgy érdekesség gyanánt rákerestem a neten, hogy tényleg ennyire ostoba lennék-e. /persze tudom szerintetek igen/

Néhány

[link]

[link]

[link]

Mennyi szánalmas hülye él ezen a földön, és mindenki közülük azt hiszi ért hozzá. Pedig a tutit ti tudjátok csak ketten.

2014. febr. 14. 15:49
 29/38 anonim ***** válasza:

Azt a qrva, femina.hu! Muhaha :-DDDD

Szerintem kár szaporítani a szót,te tipikusan az a dagadt nö vagy,aki képtelen befogadni az információt.

2014. febr. 14. 16:01
 30/38 anonim ***** válasza:

Ha jól látom nem csak a femina van ott, tudtam hogy milyen reakcióra számíthatok. Üsd be te is, csak kiragadtam egyet kettőt a sokszázból.

Tényleg az a tipikus kövér nő vagyok. Hogy Te milyen jól ráéreztél. 180/70. Azt hiszem ez inkább magas mint széles.

2014. febr. 14. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!