Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlattal lehet a...

Milyen gyakorlattal lehet a legjobban zsírt égetni főként a combról és a fenékről?

Figyelt kérdés

2014. febr. 14. 11:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
21%

Mert a tapasztalatodat te sem gondoltad át, az izmaid jobb tónusát már helyi fogyásnak nevezed..

Amikor megnéznéd a zsírsejtedet, látnád hogy köze sincs a zsírégetésnek sem az edzéshez, sem a zsírsejt, zsírszövet alatt dolgozó izmok munkájához.. te az alakod változásáról írsz, és rögtön helyi fogyasztó gyakorlatokról kezdesz írni.. nem vagy baromira elhamarkodott ??

2014. febr. 14. 13:32
 12/38 anonim ***** válasza:
47%

Te magad írtad,hogy odafigyelsz a kajára,ha nem tennéd b@.szhatnád a lábemelésedet!Én tudok ugyanazzal az edzéssel szálkásítani és tömegelni is,na erre mit lépsz?

Kérdező,te meg ne magyarozzál itt,mert felruglak,mint a fagyott kutyasz@.rt! Kb. egymillió helyen írták már le (többek közt itt is),nincs helyi zsírégetés,de te arra is képtelen vagy,hogy használd a keresőt!

2014. febr. 14. 13:37
 13/38 anonim ***** válasza:
47%

Pedig akár tetszik, akár nem, NINCS helyi zsírégetés, és NINCSENEK fogyasztó gyakorlatok. Ha lenne, annak következményei lennének: az emberek gyakran mozgó testrészei soványak lennének, míg a nem mozgók kövérek. Rengeteg emberen lenne egyenlőtlen a zsíreloszlás, de valamiért azt vesszük észre, hogy mégiscsak kb egyenletes mindenkin. Senkinek nincs egy luk a hasán csak mert felülésezik, de közben oldalt meg ugye ottmarad a zsír, mert azok az izmok nem dolgoznak, a végtagokról meg ne is beszéljünk.

Drága nyolcaska, a helyzet az, hogy téves következtetést vontál le a helyzetedből. Láttál két egyidejűleg jelen levő dolgot, és rögtön ok-okozati összefüggést tételeztél fel közöttük (kb ugyanolyan, mintha a 2014 januári hónaptól fogytál, mivel addig nem, de jött a hónap és igen). Nagyon gyakori hiba. Aki tud gondolkodni, az egyrészt tudja, hogy ilyen létezik, másrészt kicsit jobban megvizsgálja, mi történt, mielőtt nekiáll tanácsokat osztogatni. Gondolom egy árva más bizonyítékot sem tudsz felmutatni. Én mutatok egyet: [link]

De amúgy béna nőimagazinokot kívül senki nem hiszi, hogy vannak fogyasztó gyakorlatok.

Tizeskét meg nem is kommentálom...

2014. febr. 14. 13:39
 14/38 anonim ***** válasza:

"Ha lenne, annak következményei lennének: az emberek gyakran mozgó testrészei soványak lennének, míg a nem mozgók kövérek. "

Jaaaa és hogy ilyen sincs igaz? Hahahahahah

Vendéglátásba, pult mögött dolgoztam. Egész nap tálcákat cipeltem, és mentem folyamatosan. A karom csupa izom volt, egy deka háj nem volt rajta. A lábaim is edzettek, csak a rohadt has és hátgyakorlatok maradtak ki, így a hátamra és a hasamra rakódott le az összes zsír. Pedig a kajámra akkor még abszolút nem figyeltem okoska.

Szerintem ahogy kinézel.

Kopasz kigyúrt konditerembe és táplálékkiegészítőkön élő szerencsétlenség vagy, akinek a napi programjai közt szerepel a meg kell néznem hány dkg-ot növekedett a tömegem.

Olyan jól néz ki de esze semmi fanatikus bunkó. Fikázással, és a saját elgondolásoddal a saját "étrendkiegészítős bibliáddal" még nem fogsz világot megváltó nézeteket közvetíteni. Attól, hogy ezt leírod, 100%-ban igazzá sem válik.

2014. febr. 14. 13:53
 15/38 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen hülyéket,mint a 14-es ignorálni kell.
2014. febr. 14. 13:57
 16/38 anonim ***** válasza:
27%

14-es.

Akkor az elméleted szerint, ami pusztán csak teória 0 valóság alappal, el tudod dönteni a karom zsírtartalmából hogy melyik kezemmel verem? :O

2014. febr. 14. 13:58
 17/38 anonim ***** válasza:

Te nem vagy valami okos, ugye?

Nem egy ilyennek kell lennie, hanem a TÖBBSÉGnek! EGY kivétel bárhol előfordulhat (és ez még mindig lehet téves megítélés eredménye), és ha csak kevés kivétel van, arra pont nem kéne törvényszerűséget építeni. Ezt azért be lehet látni, ugye? Vagy szerinted azok a hibásan működőek, akik nem úgy vannak vele, mint te? Az ilyen "csupa izom, egy deka zsír se"-típusú bemondásokat meg nem hisszük el a tapasztalatok alapján.

Szóval miután semmi érdemlegeset nem mondtál, átmentél puszta személyeskedésbe (azt is totálisan tévesen). Szerinted ettől majd igazad lesz, vagy mi? Mi volt a koncepció, úgy mégis? Hogy kerültek elő a kiegek? A linkelt cikket sikerült elolvasni, vagy túl sok volt a betű?

2014. febr. 14. 14:03
 18/38 anonim ***** válasza:

Kedves 16. A karod zsírtartalmából nem tudom eldönteni hogy melyik kezeddel vered, hiszen a fél perces mozgás nem mozgás.

Na jó már tényleg lementem ordenáré büdös bunkóba. Tényleg tapasztalatokat írtam, ami úgy gondolom hogy a kérdezőt érdekelt. Mert higgyétek el nekem, pont les...om, hogy a testtömeg indexem változik, vagy a mit tudom én mim, ha vékonyabb lesz a lábam.

A gyakorlatok meg a célnak megfelelnek annak ellenére, hogy nem nevezem nevén a dolgokat, és nem számolom a zsírsejtjeimet.

A kérdezőnek meg úgy gondolom hasznos volt, mert privátba megbeszéltük a gyakorlatokat. Őt se érdekli a tömegnövekedés, kizárólag feszesebb feneket, és combot szeretne.

2014. febr. 14. 14:33
 19/38 anonim ***** válasza:
Vak vezet világtalant...
2014. febr. 14. 14:46
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

"Vak vezet világtalant..."

Ártani biztos nem fog, ha csinálja a gyakorlatokat. Vagy te másként gondolod?

Én a második gyerekem megszületése után 45 kg-t fogytam, igaz több mint 3 évembe került. Hát tudod vakságom ellenére szerintem nem olyan rossz eredmény.

Ebből a fogyásból most szedtem vissza, mivel irodai munkám lett a pult után, és hihetetlenül hamar jöttek a kilók, viszont az étrendváltással ahogy írtam is újra visszafogytam.

2014. febr. 14. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!