Melyik hasi gyakorlattal lehet a legjobban megmozgatni a hason lévő két alsó kockát kondiban?
Itt egy link, de érdemes legalulra tekerni a csúszkát az egérrel, mert ott van a lényeg amit madaraszgabor ír:
Törzsfordítás súllyal. Néha lehet látni embereket, hogy seprűnyéllel a nakukban oda-vissza fordítgatják a törzsüket. Na, az lesz a te gyakorlatod :)
Ok, hogy a 6pack-nak nem lehet az alsó és felső kockáit külön edzeni(úgy mint a mellizomnak sincs alsó és felső, külső- és belső része sem), de azért az oldalsó hasizmoknak egy kicsit más a feladata mint a 6 kockának...
A 6 kocka összehúzódásával a mellkast lehet közelíteni a csípőhöz (aka előrehajlás), míg a törzsed - a csípőd persze mozdulatlanul előrefelé néz - elfordítását az oldalsó hasizmok végzik.
Nah, ezt jól elnéztem... :D
'alsó' helyett 'oldalsó'-t értettem...de azért részben válaszoltam is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!