Milyen SÚLYZÓS gyakorlattal tudnám megedzeni a derekamat? Hogyan tudom eltültetni az úgynevezett oldalsó hájat?
Aerob edzéssel és diétával fog eltűnni az oldalsó úszógumi.
Helyi zsírégetés nem létezik!!!
A derekadról a zsírt nem tudod annak edzésével eltüntetni, csak izmosabb lesz, de a zsír eltávolítására szálkásító diéta és aerob edzés kell, ami mindenhonnan leviszi majd a felesleget. Nem tudod egy területről eltüntetni, mert nincs helyi zsírégetés sajnos.
De azért linkelek oldalsó hasizomra egy kis videót (oldalra döntögetés súllyal). De ezzel csak izmosabb lesz a zsír alatt, ha nem diétázol.
nagyon sok dolgot olvasok, és próbálok minél tudatosabban és jobaan edzeni, de mindenki mást mondd, és az olvasottakat nem tudok dokszor összeegyezteteni.
Tény hogy az aerob edzés zsírt éget.. Node mennyit? mert ha összehasonlítjuk a súlyzós edzéssel, akkor köszönő viszonyban sincsenek. Ugyanis s súlyzós edzés sokszor annyi zsírt éget mint az aerob, és e mellett még izmot is fejleszt, és még 2 nap múlva is érződik a testben a zsírégető hatás.. az aerob edzésnél pedig hiába futok egy órát, a testem nem éget annyi zsírt mintha egy láb edzést végigcsinálok. Nincs igazam? Akkor ez most hogy van? Fogyni nem akarok, és a felszedett izomtöbegemet sem szeretném elveszteni. Egyébként amenyire tehetem diétázok ,és próbálok fehérjedúsan étkezni, amennyire telik. mit tehtek még ezeken kívül?
Ez nem így van, súlyzós edzéssel a glikogén raktárakból fedezed az energiát, tehát szénhidrátot égetsz leginkább.
Tömegnöveléskor pozitív az energiamérleged, tehát nem tudsz egyszerre fogyni derékból és izomtömeget meg növelni. A szálkásításhoz kalória deficit kell.
Legtöbb zsírt az aerob edzéssel tudsz elégetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!