Milyen gyakorlattal lehet csúcsos bicepszet elérni?
Jó 2 éve kezdtem el az edzést, itt-ott noha voltak kihagyások de büszkén mondhatom, hogy életemben ez az első sport amit nem hagytam abba fél év után.
Felpakoltam már jónéhány kilót(persze lehetne többet is) de egész egyszerűen a bicepszem csak egy nagy húsdarab. 40-es a mérete pont.
koncentrált gyakorlatokkal lehet, itt csatlakoznék az előttem szólóhoz h vannak tapadási pontok amin nem tudsz változtatni(hacsak nem syntholt használsz, de az is inkább optikai tunning csak)de erre kevés az esélyed.
GYakorlatok amik csúcsosabbá tehetik a bicepszet:
egykezes súlyzóval scott pad, ülő koncentrált bicepsz,állva csigán egykézzel bicepszezés felső csigán )nekem ezek beváltak nagyon!!!
az hogy nincs csúcsosító gyakorlat.
egyébként ha végig gondolod ha lenne ilyen hogy csúcsosító gyakorlat akkor nem lennének testépítők akiknek gondjuk van a bicepsz formájukkal, de vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!