A hátamon lévő két oldali kis hurkácskát milyen gyakorlattal tudom eltüntetni?
Úgy látom nem írtam le kicsit részletesebben és némi félreértés van emiatt.:)
Szóval az aerob edzésnél nem az earobikra gondoltam, hanem kocogásra, szobabiciklizésre, ellipszis trénerre, ugrálókötelezésre, stb, bár az aerobikot is lehet úgy végezni, hogy aerob legyen.
Mivel a te (kérdező) elég sokat táncolsz, elég lenne ha egy szénhidrátban szegény (kb. 2g/testömeg kg) diétát tartanál.
A belinkelt hátizomgyakorlat nagyon hasznos a hátizmok megerősítésében, viszont a derékon lévő zsír eltüntetésére semmi hatással nem bír, mivel nincs helyi zsírégetés, nem onnan megy le a zsír, amit éppen dolgoztatsz. Diéta kell és mindenhonan lemegy, de nem csak egy területről, ezt nem lehet szabályozni. Ettől függetlenül kell csinálni has és derék erősítéséket, de nem ettől fogy a zsír.
Taposó, némi guggolás, és szerintem fuss, ha meg az nem emgy, akkor csak 20-25 perc erőteljes gyaloglás, vagy pici kocogás.
Kajára, pedig nagyon figyelj rá, ha táncolsz is!
És ne igyál szénsavas üditőket, mert abban is van SZH, aminek nem fogsz örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!