Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A hátamon lévő két oldali kis...

A hátamon lévő két oldali kis hurkácskát milyen gyakorlattal tudom eltüntetni?

Figyelt kérdés

szóval ezt: [link]

nem vészes, csak a táncruhámból kilátszik és ez a rész zavar.

2012. febr. 1. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szálkásító diéta + aerob edzés heti 3-4 szer 50 perc.
2012. febr. 1. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
hát ez az aerobik edzés nem nagyon fog menni, mert igy is heti 5x 2-3 órát edzek, és tanulnom is kell :/ ilyeneket keresek pl: hasizomra hasprés. kifejezetten erre is egy gyakorlatot
2012. febr. 1. 23:37
 3/7 Tünderke13 válasza:
Szió! Nekem ez sokat segitett!! csináld meg reggel és este minden nap!! És persze egy kis diéta
2012. febr. 1. 23:45
 4/7 Tünderke13 válasza:
2012. febr. 1. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Úgy látom nem írtam le kicsit részletesebben és némi félreértés van emiatt.:)

Szóval az aerob edzésnél nem az earobikra gondoltam, hanem kocogásra, szobabiciklizésre, ellipszis trénerre, ugrálókötelezésre, stb, bár az aerobikot is lehet úgy végezni, hogy aerob legyen.

Mivel a te (kérdező) elég sokat táncolsz, elég lenne ha egy szénhidrátban szegény (kb. 2g/testömeg kg) diétát tartanál.

A belinkelt hátizomgyakorlat nagyon hasznos a hátizmok megerősítésében, viszont a derékon lévő zsír eltüntetésére semmi hatással nem bír, mivel nincs helyi zsírégetés, nem onnan megy le a zsír, amit éppen dolgoztatsz. Diéta kell és mindenhonan lemegy, de nem csak egy területről, ezt nem lehet szabályozni. Ettől függetlenül kell csinálni has és derék erősítéséket, de nem ettől fogy a zsír.

2012. febr. 2. 07:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Taposó, némi guggolás, és szerintem fuss, ha meg az nem emgy, akkor csak 20-25 perc erőteljes gyaloglás, vagy pici kocogás.

Kajára, pedig nagyon figyelj rá, ha táncolsz is!

És ne igyál szénsavas üditőket, mert abban is van SZH, aminek nem fogsz örülni.

2012. febr. 2. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
FUTÁS!
2012. febr. 2. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!