Milyen torna gyakorlattal lehet legjobban leggyorsabban
zsírt égetni?
Bocs, hogy ideírok, csak engem is érdekel, mert 30kg felesleg van rajtam.
2010. júl. 27. 11:44
legalább 40 percig tartó aerob mozgással. azaz a pulzusszám 130 körül legyen folyamatosan. nem tudod meghatározni hogy honnan fogyj. ha fogysz akkor mindenhonnan,az már egyéni alkati dolog hogy ki honnan fogy jobban.
2010. júl. 27. 12:00
hát hasról felüléssel előre és oldalra, mellből meg súlyzózással úgy, hogy fel-le és oldalra súlyzózól. de egyébként a zsírt leghatékonyabban az intenzív aerobikkal, ugrálással, futással tudod égetni. nekem az aerobik jött be legjobban. én úgy szoktam, hogy esténként intenzíven ugra-bugra fél óra, aztán tornagyakorlatok fél órán keresztül a hasra, fenékre, combra, vállra. sokat fogytam, pedig én nem diétázom, csak nem vacsorázok és majdnem mindennap tornázok, így lement másfél hónap alatt 6 kg. szépen lassan, eredményesen. sok kitartást hozzá!
2010. júl. 27. 12:21
4/16 A kérdező kommentje:
mondjuk nekem egyszer pár hónapja (1-2) egy hét alatt ment le 5 kg de akkor nem ettem és mozogtam! Akkor valami én fajtámat és a tiétekkel párosítom! Köszönöm az eddigi válaszokat!
A pulzus 120 fölé semmiképpen ne menjen, mert az már nem zsírégető tartomány. :O
"Hasról és mellről főképpen"
Olyan nincs.
Egyébként a táplálkozás a lényeg olyan 70%-ban és a mozgás az lehet szobabicaj, gyaloglás napi 30-60 perc.
2010. júl. 30. 13:08
6/16 anonim válasza:
Szia! Ami kimondottan jó volt nekem, az a Norbi kiképzés első negyven perce, az tiszta kardio, de jó az új norbi karate fit is, csináld csak a kardio részét, ha nem akarsz erősödni, csak fogyni. én úgy szoktam egyébként, hogy a karate fit kardio-t 2-szer megcsinálom, az 60 perc, a kiképzéshez pedig hozzá szoktam venni a Rubint Réka add önmagad 2-nek a második felét, ez szépen formál, de ez neked nem hiszem hogy jó mert has, comb és fenék csak. Persze csak ha el tudod viselni norbit, ha nem, Sinkó Andrea 3 az 1-ben, az első 15 perc nagyon kemény kardio.
2010. júl. 30. 14:31
7/16 A kérdező kommentje:
Szia! Bocs de én az ilyesmikben nem hiszek! :D De valami kardio lesz a vége!
Szia!
nekem is ezt volt a gondom, hogy főleg hasra rakódik
de futás! a legjobb én napi 30 perc futás, és 1.5 óra szobabicgli és teljesen jó
mellette figyelke perzse az étkezésre is, de nem vonok meg semmit se magamtól, sütik , csokik ugynaúgy maradtak csak mértékkel, és főleg reggel
ja és vacsorára már csak zöldség-fehérjét egyél és lemegy az a pár pluszkilo
2010. júl. 30. 16:48
A zsírégető tartomány nem 120 felett van!! Függ a súlytól és magasságtól, testtömegindextől, mindenkinek más a zsírégető tartománya.
2010. júl. 30. 19:20
10/16 anonim válasza:
Én is a Norbi&Pesuth Rita kick boxot csinálom, csak 35 perc, nagyon sokat lehet tőle fogyni! Ha hiszel benne, ha nem :)))
Szobabicikliben nem hiszek, ha biciklizel, azt a szabadban tedd, mert ott tudsz koncentrálni, a szobádban nem az igazi. Felülés sem a zsírt égeti, hanem az alatta levő izmokat dolgozza ki, és a gerinced bánja...
2010. júl. 30. 19:31
Kapcsolódó kérdések: