Ez beválhatna? SAJÁT DIÉTA!
ma 21:18
De köszi a választ, MOST MÁR TUDOM! ;)
"Meg kell próbálni a lehetetlent, hogy a lehetségest elérjük. :)"
Tehát vállalod, hogy 1 hétig folyamatosan gyengítsd a testedet, hátha majd erősebb leszel? Az hogy most nem vagy karcsú, szálkás, nem tökéletes az alakod egyszerűen azt jelenti, hogy már most is gyenge vagy. A hormonrendszered már most is olyan gyengén működik, hogy zsírfelesleg kezd kialakulni rajtad. Ez 14 évesen nem olyan vidám dolog, mivel még CSAK 14 erős vagy, belül most vagy a legerősebb.. milyen leszel 30 évesen, amikor már az évek súlya, az évek alatt felgyűlő káros hatások sokkal tovább érik már a tested?
Ha eddig is sz.arul ettél, már kezdesz megbetegedni, most miért nem eszel inkább jól, hogy erősítsd magad?
Nem arról van szó igazából amit írtam, hogy úgyse fogod kibírni.. kibírni bármit kilehet, legfeljebb összeesel a végén, vagy meghalsz. Ez egy dolog, viszont egészségesebb alakod csak akkor lesz, ha te magad is egészségesebb vagy. Ha éhezel, vajon hogyan működne úgy a szenvedő tested, hogy az erőtől /és ne zsírtól/ duzzadó legyen, szálkás legyen de ne satnya ?
Erre felelj kérlek, mert nagyon kíváncsi lettem az elgondolásodra.
"És én ezt honnan tudjam? DIK. 14 éves vagyok, KÖNYÖRGÖM! Ezért kértem véleményt! Nem ész kérdése. Mert attól, még hogy nem teljesen vagyok tisztában ezekkel a diétás módszerekkel, nem kell egyből elítélni egy embert."
Azért ehhez képest elég rendesen osztottad itt az észt, te beképzelt kis p*navirág! Pedig a többieknek is ugyanúgy igaza van! Pszichológusnál lenne a helyed!
ma 21:21
Hú, köszönöm a válaszodat. Igazából a neten olvastam, hogy az almás & ásványvizes diéta beválik. Én meg belekevertem a tojást és a futást! Nem mellesleg nem étkezem egészségtelenül, nem mondhatni, hogy kövér vagyok, csak szimplán közepes testalkatú, de én vékony akarok lenni és ezért találtam ki ezt a diétát, de ezek szerint tényleg nem volt jó ötlet... Meg előfordult, hogy 2-3 napig csak almát, és sok sok vizet ittam és tök jól éreztem magam. Könnyűnek, és energikusnak. És büszke voltam magamra, hogy sikerül szabályoznom az étvágyamat. És akkor gondoltam, hogy hosszabb időn át milyen hatást érhet el.. Köszi mégegyszer :)
ma 21:23
Istenem, ezen a válaszon mekkorát röhögtem. Köszi :D
ma 21:23 2
Ne haragudj, nem akartalak megsérteni semmivel, csak úgy gondoltam, hogy ez működhet, de ha nem hát nem! Nem dobálózok idézetekkel, csak leírtam egyet amely motivál, a másik csak és kizárólag olyan szavakat írok le, amelyeknek tudom is a jelentését. Mi értelme leírom olyan kifejezéseket, amelyeknek halvány lila gőzöm sincs, hogy MIT JELENT. De értettem! Jó estét
azóta már kiírta a következő kérdést...
értsd meg, egy hét alatt nem fogyhatsz öt kilót, pláne nem egészségesen és tartósan!!!
"Istenem, ezen a válaszon mekkorát röhögtem. Köszi :D"
És most ezen mi volt olyan rohadtvicces? Te tényleg hülye vagy. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!