Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez beválhatna? SAJÁT DIÉTA!

Ez beválhatna? SAJÁT DIÉTA!

Figyelt kérdés
Holnaptól kezdenék egy sajátos diétát! 8-12 óráig 2 db alma, és 12-16 óráig egy tojás. 15 órától kimegyek futni egészen sötétedésig! Rengeteg vizet juttatok a szervezetembe, és lenne a héten tesim is, ugye a suli által.. Így a mozgás is kivitelezhető. Ezt csinálnám egy hétig és 5 kg-t szeretnék fogyni. Jelenleg 58 kg vagyok és 14 éves. Annyira nem látszik rajtam, de tényleg szeretném látni, hogy a mérleg kevesebbet mutat! Mit szóltok? Szerintetek ez hatásos lenne? :)

2013. nov. 17. 20:49
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

ma 21:06

Mert nem vagyok megelégedve a testalkatommal. :)

2013. nov. 17. 21:09
 12/36 anonim ***** válasza:
55%

Inkább menj aludni, holnap iskola.

Remélem, anyukád két pofonnal észhez térít.

Ez nem diéta, ez valami eszelősen nagy b.romság.

2013. nov. 17. 21:09
 13/36 anonim ***** válasza:
10%
2-3 napnál nem bírnád tovább. Akkor hogyan is akarod egy hétig csinálni?
2013. nov. 17. 21:11
 14/36 A kérdező kommentje:

ma 21:08

Tudom a szavak jelentését, amelyeket leírok. Tisztában vagyok velük, hiszen azért írom! Kettő egyáltalán nem keletkezett ki nálam semmilyen anorexia, csak úgy gondolom, hogy szükséges egy erős diéta, hogy utána jobban nézek ki, plusz utána nem fogok összevissza zabálni, hanem normálisan étkezni, nem sokat és nem keveset. Ha alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyasztok akkor könnyű leadni a kilókat, plusz mellé aerobik, futás. De valami gyors kéne, és erős.. :)

2013. nov. 17. 21:11
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

" Azért köszi a választ, ha meg hülyeség, akkor csak úgy tudom megtanulni, ha megtapasztalom. "

Elég hatásos tapasztalat lesz... Tudod egy ilyen "diéta" nagyon sokmindent tönkre fog tenni a szervezetedben és nagyrészét visszafordítani sem lehet majd. Ez persze eddig téged nyilván nem érdekel, de lesznek köztük olyanok is, amiket kívülről is látni és erősen a szépséged javára mennek. De csak hajrá! Tapasztalj! Belehalni sem nehéz! Akkor majd sokra mész a tapasztalatoddal.

2013. nov. 17. 21:12
 16/36 A kérdező kommentje:

ma 21:09

HAHAHAHAHHA. JA, nem!

2013. nov. 17. 21:13
 17/36 A kérdező kommentje:

ma 21:11

Meg kell próbálni a lehetetlent, hogy a lehetségest elérjük. :)

2013. nov. 17. 21:13
 18/36 A kérdező kommentje:

ma 21:12

Ahj! Mondom, ha nagyon nem bírom, és tényleg érzem a kínzó fájdalmat abbahagyom.

2013. nov. 17. 21:14
 19/36 anonim ***** válasza:
79%
Abbahagyod, ha abba tudod hagyni..... Tegyük fel, hogy abba tudod hagyni. Tudod mi lesz? Mivel éheztetted magad, a szervezeted erre úgy reagál, hogy utána bármi amit megeszel, abból ötször annyi fog elraktározódni, mint előtte és sokkal nehezebb és hájasabb leszel mint most! Gratulálok, ész az van!!!
2013. nov. 17. 21:18
 20/36 A kérdező kommentje:

ma 21:18

És én ezt honnan tudjam? DIK. 14 éves vagyok, KÖNYÖRGÖM! Ezért kértem véleményt! Nem ész kérdése. Mert attól, még hogy nem teljesen vagyok tisztában ezekkel a diétás módszerekkel, nem kell egyből elítélni egy embert.

2013. nov. 17. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!