Ez beválhatna? SAJÁT DIÉTA!
ma 21:06
Mert nem vagyok megelégedve a testalkatommal. :)
Inkább menj aludni, holnap iskola.
Remélem, anyukád két pofonnal észhez térít.
Ez nem diéta, ez valami eszelősen nagy b.romság.
ma 21:08
Tudom a szavak jelentését, amelyeket leírok. Tisztában vagyok velük, hiszen azért írom! Kettő egyáltalán nem keletkezett ki nálam semmilyen anorexia, csak úgy gondolom, hogy szükséges egy erős diéta, hogy utána jobban nézek ki, plusz utána nem fogok összevissza zabálni, hanem normálisan étkezni, nem sokat és nem keveset. Ha alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyasztok akkor könnyű leadni a kilókat, plusz mellé aerobik, futás. De valami gyors kéne, és erős.. :)
" Azért köszi a választ, ha meg hülyeség, akkor csak úgy tudom megtanulni, ha megtapasztalom. "
Elég hatásos tapasztalat lesz... Tudod egy ilyen "diéta" nagyon sokmindent tönkre fog tenni a szervezetedben és nagyrészét visszafordítani sem lehet majd. Ez persze eddig téged nyilván nem érdekel, de lesznek köztük olyanok is, amiket kívülről is látni és erősen a szépséged javára mennek. De csak hajrá! Tapasztalj! Belehalni sem nehéz! Akkor majd sokra mész a tapasztalatoddal.
ma 21:09
HAHAHAHAHHA. JA, nem!
ma 21:11
Meg kell próbálni a lehetetlent, hogy a lehetségest elérjük. :)
ma 21:12
Ahj! Mondom, ha nagyon nem bírom, és tényleg érzem a kínzó fájdalmat abbahagyom.
ma 21:18
És én ezt honnan tudjam? DIK. 14 éves vagyok, KÖNYÖRGÖM! Ezért kértem véleményt! Nem ész kérdése. Mert attól, még hogy nem teljesen vagyok tisztában ezekkel a diétás módszerekkel, nem kell egyből elítélni egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!