Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez beválhatna? SAJÁT DIÉTA!

Ez beválhatna? SAJÁT DIÉTA!

Figyelt kérdés
Holnaptól kezdenék egy sajátos diétát! 8-12 óráig 2 db alma, és 12-16 óráig egy tojás. 15 órától kimegyek futni egészen sötétedésig! Rengeteg vizet juttatok a szervezetembe, és lenne a héten tesim is, ugye a suli által.. Így a mozgás is kivitelezhető. Ezt csinálnám egy hétig és 5 kg-t szeretnék fogyni. Jelenleg 58 kg vagyok és 14 éves. Annyira nem látszik rajtam, de tényleg szeretném látni, hogy a mérleg kevesebbet mutat! Mit szóltok? Szerintetek ez hatásos lenne? :)

2013. nov. 17. 20:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
60%
kac-kac
2013. nov. 17. 20:52
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
az biztos, hogy agyból nem fogsz fogyni. A nincsből nem lehet.
2013. nov. 17. 20:59
 3/36 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem lettem volna már anorexiás és nem tudnám milyen majdnem belehalni, most még nevetnék is.
2013. nov. 17. 20:59
 4/36 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, tényleg... Nem hogy leírnál egy normális véleményt az adott diétáról, amit ide írtam. Mit vársz? Ha ennyire elszánt valaki, akkor bármire képes! Ha mondjuk tényleg hülyeséget írtam, mert mondjuk te olyan értelmes vagy és biztos tudod a kalóriák szabályosságát, a biokémiai folyamatokat amelyek lezajlódnak a testemben, akkor gratulálok! Ügyes vagy! Meg is tapsollak érte. Főleg a nagyon vicces kis poénod miatt, amin elfelejtettem nevetni :) Menj el humoristának Fiam!
2013. nov. 17. 21:03
 5/36 A kérdező kommentje:

Utolsó Válaszoló

Sajnálom! De az anorexia egy betegség. Mentális szálakon futó problémák által keletkezik. Ez meg csak egy szimpla elég erős diéta, amit nem nehéz betartani, ha valaki nagyon elszántan próbál leadni 1-2 kilót, mert mondjuk NA!

2013. nov. 17. 21:05
 6/36 anonim ***** válasza:
77%
jézus
 7/36 anonim ***** válasza:
71%
14 évesen kicsit nagy az arcod. ÉS igen, tudom, hogy nem lehet fogyni, illetve hogyan lehet nagy károkat okozni a fejlődésben levő szervezetednek. De tudod mit, nem vagyok az anyád, nem érdekel. Okos a más kárán tanul, te meg a sajátodon fogsz. Ilyen egyszerű.
 8/36 anonim ***** válasza:
77%

"mert mondjuk NA!"

Na...na, miért is????

2013. nov. 17. 21:06
 9/36 A kérdező kommentje:

ma 21:05

Nem nagy az arcom, de persze egy válasz alapján biztos megtudod állapítani a személyiségemet, főleg mert nagyon is ISMERSZ :) Na mindegy. Azért köszi a választ, ha meg hülyeség, akkor csak úgy tudom megtanulni, ha megtapasztalom. Puszi

2013. nov. 17. 21:08
 10/36 anonim ***** válasza:
73%

"Mentális szálakon futó problémák által keletkezik. Ez meg csak egy szimpla elég erős diéta, amit nem nehéz betartani, ha valaki nagyon elszántan próbál leadni 1-2 kilót, mert mondjuk NA!"

Először is, ne használj olyan szavakat, amiket nem ismersz, mert nevetséges vagy! Másodszor: PONTOSAN az az anorexia, ami nálad most elkezdődött.

2013. nov. 17. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!