Disznóölés után, igen.
Sült vér, véres tojásrántotta. Király cuccok.
Most utánaolvastam és hát rég nevettem ennyit,köszönöm a kérdést :D
Attól, hogy valaki A, B vagy 0-ás vércsoportal rendelkezik, még ugyan annyira szüksége van a tápanyagokra. Szerintem mikor valaki céltudatosan konditerembe jár mondjuk és felszed egy kis izmot a zsír alá, aztán fogyni kezd (ZSÍRBÓL!) az pont letojja, hogy milyen a vércsoportja. Akkor másnak miért is kéne ezzel foglalkoznia?
Azért a kondisokat hoztam fel, mert rajtuk van nagyon nagy szemmel látható változás.
Én 34%-os vagyok.
És eszem vért, ha úgy adódik, nem látom okát hogy ne egyek.
Maga a vércsoport diéta.. hasonlóan a divat diétákhoz, rövid távon lehet eredményes, csak értelme nincs sok ha sokkal jobban is lehetne enni. Az embereket nem egészen a vércsoportjuk alapján kellene osztályokba sorolni, az nem túl fontos (kivéve ha vért kapsz/adsz), de normál életben ahol a saját véred folyik a saját ereidben.. nem számít a vércsoportod. Nem ezen múlik, hogy miket eszel.
Gondolom nem okoz gondot senki másnak, hogy ez valakinek bevált.
Egyszerűen csak nem tapasztaltam, hogy ilyen ajánlások jók lennének bárkinek:
"Tejtermékek közül: szinte csak a kecskesajtot ajánlják
Szójából készített ételeket "
"Árpa és rozs készítményeket "
"Kerüljék:
A húsfélék közül : a libát, a kacsát és mindenféle füstöltet
A halak és tenger gyümölcsei közül: a füstölt lazacot, a tintahalat, az ecetes heringet és a kaviárt "
"Kerüljék:
A húsféléket minden formában!!! "
Az ilyen ajánlásokat (egyébként a forrásom [link]
parasztvakításnak szoktuk hívni. Ez nem azért jön be valakinek mert jó, hanem mert egyáltalán elkezd figyelni rá, hogy mit eszik. Lehet ezért mértékkel eszik.. ami rövid távon pl. segíthet a fogyásban.
Hosszú távon az olyan ajánlások mint amiket kiemeltem, egyszerűen értelmetlenek. Rozsevés, meg kecsketejivás. Húsfogyasztás kerülése.. Ilyeneket bárki kitalálhat, csak éppen a táplálkozásmintákat, az élelmiszerek hatásait vizsgálják. És nem egészen ilyen eredményeket szoktak tükrözni a vizsgálatok. De ha valakinek ez valamiért tényleg bejön, nincsen azzal baj, csak amikor eleve sok a beteg ember, akkor nem tartom szerencsésnek megbetegítő táplálkozási ajánlások terjesztését / vagy terjedését. De ugye nekem ez tényleg nem fáj, sőt voltaképpen tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!