Tej és gabonafogyasztók között pedig, főleg 50 éves korra már nagyon sok beteg ember van.
Én aztán látom, láttam már orvosi rendelőben várót, utaztam tömegközlekedésen, járok az emberek között. Még ránézésre is sok következtetést le lehet vonni, ha pedig jobban megvizsgálnánk az embereket.. néznénk náluk gyulladás markereket, hormonszinteket.. jó kis eredmények lennének.
Én tényleg meggyőződéssel vallom, hogy minimum a glutén tartalmú gabonák fogyasztását mindenkinek el kellene hagynia, illetve a tejtermékek fogyasztását fel kellene adni. Emellett pedig hasznos lenne figyelni rá, hogy ne legyen magas a szénhidrát bevitel és az is minél inkább zöldségekből (zöldségek rostjaiból) álljon, erre tolódjon el ne mondjuk a rizs keményítője felé.
Hiszen ez valóban segít, ha megnézel egy elhízott, vélhetőleg inzulinrezisztens nőt az utcán.. legyen 30 év körül. Az is simán lehet, hogy már meddő.. Akkor nem ajánlhatsz neki mondjuk rozs evést, mert 'a vércsoportja szerint ez kellene' neki. Ez olyan megközelítéshez hasonlít mint amikor a cukorbetegeket cukorral etetik. Persze, sok ezer beteg van, aki állítja hogy jót tesz nekik a cukorbeteg diéta, mint módszer csak éppen vizsgáljuk felül az állapotukat.
1. gyógyszert szednek..
2. nem gyógyulnak meg.. de ők azt mondják végső soron jól vannak. Én kívülről nézve nem látom a 'jól'-t csak azt hogy vannak, lehet hogy ez eltérő világnézet miatt van, ami már szubjektív dolog, tehát nem is igazán érthetem meg őket hiszen empatikus meg nem igazán vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!