Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért olyan rossz a Rubint...

Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 18:53
 61/93 anonim ***** válasza:
0%
Jól van acél, további szép napot :)
2011. aug. 9. 13:54
 62/93 anonim ***** válasza:

DE csak utánad.:D

Mondom kérdezni sem lehet, mert egyből robbannak a h.ülye trollok mint te is.

2011. aug. 9. 13:54
 63/93 anonim ***** válasza:
12%

Mert f4szságot kérdeztél! Igazából ez valami ilyen szintű volt:

- Ki volt az aki az előbb ment itt?

- Nem tudom nem ismerem...

- nem Feri volt a másik utcáról?

2011. aug. 9. 13:56
 64/93 anonim ***** válasza:
Nem kell összehasonlítani akkor sem írtam rád semmit csak kérdeztem. Ha ennyitől robbansz mint egy idegbeteg az sem az én bajom.
2011. aug. 9. 13:58
 65/93 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam mindenki azt hisz amit akar, azt gondol amit akar, nem fogom bizonygatni, hogy nem vagyok az. Ha a válaszom hagy kivetni valót SZAKMAILAG akkor javítsd ki vagy legalábbis tegyél rá próbát. Az, hogy emberileg milyen vagyok szerintem pont téged kéne legutoljára zavarnia...
2011. aug. 9. 14:01
 66/93 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érted. Nem mondtam rád eleinte semmit, te meg előszeretettel lenéztél mert mertem kérdezni olyat, ami téged zavart.

Még mindig nem fogod fel, hogy nem a tartalom az amit én kifogásolok, hanem az ahogy válaszoltál. Más meg írt olyanokat amitől már azt sem tudtam mi van.

Ha meg nem kérdezek hanem összehordok baroms-gokat akkor meg az a baj. Ha kérdezek akkor meg az a baj. De írd erre megint azt, hogy mert fgszágot kérdeztem. Akkor én meg előre azt írom erre: akkor minek válaszolsz? Mert ilyen stílussal pont az ellenkező hatást fejted ki. Másrészt ha te megengedtek magad, hogy így meg úgy lehordj mindennek, akkor én is megengedem magamnak ugyanezt.

2011. aug. 9. 14:05
 67/93 anonim ***** válasza:
0%

Értem amit mondasz ne hasonlíts magadhoz te nem tudod értelmezni amit írtam. Ha neked az jön le ebból hogy "Nem rossz a rubint réka csak teljesen alkalmatlan mind IZMOSÍTÁSHOZ" hogy: "Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások. " akkor a válaszom ezentúl az, hogy ASDASDADASDASDASD! Azt még te próbálsz engem itt értetlennek beállítani :D LOL :D

És mielőtt reagálsz rám lásd magad előtt ismét a válaszom: "ASDASDADASDASDASD"

Ja de talán lehet, hogy "ASDASDADASDASDASD"? Nem vagyok benne már biztos :S

2011. aug. 9. 14:09
 68/93 anonim ***** válasza:
100%

Mondom. Ha leírod rosszul azt amit "tudsz" az a baj, ha kérdezel az a baj itt minden baj, bocs, hogy nem felelek meg az általad jónak ítélt kritériumnak.

Ja és megint nem érted.hiába írtad le ha utána jöttek válaszok, hogy már magam sem tudtam akkor mi a jó. Mint írtam most írtam ilyen témához először. De ugyanúgy te sem figyelsz arra amit én írok.

2011. aug. 9. 14:11
 69/93 anonim ***** válasza:
0%
Miért figyeljek arra amit te írsz? Írtál itt akár egy olyan választ is ami a kérdéshez tartozik? Írtál itt egy olyan választ ami egy kicsit is kapcsolódik a fogyókúrához? Mint mondtam tanulni járok erre az oldalra tőled meg max csak trollkodni fogok tudni megtanulni. Miért gondolod így azt, hogy akár egy kis odafigyelést is megérdemelsz tőlem?
2011. aug. 9. 14:15
 70/93 anonim ***** válasza:
68%
Igen írtam. Erre figyeltél és válaszoltál. Te tényleg ma.jom vagy. Tőled sem lehet semmit tanulni csak azt, hogy hogyan legyek egy öntelt magát mindenre jobbnak tartó pökhöndi bunk.ó ember.
2011. aug. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!