Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.
Tehát vegyük sorra: "Bocsi, hogy megkérdem, de miért utálod? :D" Nem utálom azt utálom ahogy ti istenítitek.
"Miért lenne rossz?" nem rossz csak teljesen alkalmatlan arra amit ti szeretnétek elérni.
"Minden mozgásforma hasznos" soha nem állítottam az ellenkezőjét!
"és nehogymár ne izmosítson ha egyszer használod az izmaidat!" ezt ugye te sem gondoltad komolyan. Akkor szerinted, ha otthon verem a f4szom akkor 50-es kezem lesz? Nem is értem mi a f4sznak járok súlyzózni mint a gép amikor csak dvdkre való kis s3ggrázással elérhetném ugyan ezt? TELJESEN ALKALMATLAN IZOMTÖMEG NÖVELÉSRE!
"Mióta Rubint Rékázok úgy nézek ki, mint egy testépítő" Akkor úgy látszik te a világon az egyetlen aki figyelmen kívül hagyta a fizika törvényeit, lesz4rta a glikogén raktárakat... fittebb lehetsz tőle, izmosabb nehezen (SEHOGY)
"Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások. " nektek nőknek annyi eszetek van mint egy csirkének! Komolyan eddig láttok? Jó meg rossz? Ennyi a tudásotok? Ne mérgejjé mán mert újraregelek! Nem rossz te csecs csak nem a legoptimálisabb választás ahhoz a célhoz amit te el szeretnél érni. Ha úszni akarsz megtanulni te is boxedzésre mész?
"Akkor mi lenne a másik ami megfelelőbb, a Rubint Réka edzések helyett?" tudjátok ti azt nagyon jól, csak engem b4sztattok... teljes testes edzés, súlyzókkal vagy minimum saját testsúllyal!
"ne is szólja le saját testsúllyal is lehet jól eddzeni" Te tiszta örült vagy! Saját testsúlyos edzésnek semmi köze nincs ehhez! Akkor ha otthon az ágyba véletlenszerűen arrébbrakom a lábam akkor az már saját testsúlyos edzés? Ne röhögtess fogalmad sincs az egészről.
"Azért nem lehet olyan rossz, nézzük már meg a testét..." ja csak az kimaradt a videóból, hogy rubint réka mellé ISZONYAT MÉRTÉKŰ SÚLYZÓS EDZÉST VÉGEZ! Be is sz4rnátok, ha azt bemutatná mit csinál TÉNYLEGES otthon. Ezek a videók pont az ilyen idióta nők részére készültek akik azt hiszik 20 perc lábemelgetéssel tökéletes alakjuk lesz!
Ő mindent magára vesz ami utálat. mert ő az utálat megváltója, A Samurai! ráadásul tudja mit ír.
Haters gonna hate!
sorry, azt hittem egyértelmű, mert ő írta, hogy utálja az izmos seggét :D
Még mindig várom a választ, azért szóltam, kinek szólt :D
Kedves Kérdező!
kemény edzést csinálhatsz otthon is súlyzóval, de még sajátsújos edzést is meg tudsz tanulni.
emellett ha biztosan kemény edzést szeretnél, a legtöbb küzdősport vagy harcművészet edzés megfelelő lehetne számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!