Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért olyan rossz a Rubint...

Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 18:53
 51/93 anonim ***** válasza:
7%
A te két mondatod csak kettő volt a 10ből. Bekerültél a darálóba mert f4szságot kérdeztél ennyi.
2011. aug. 9. 13:45
 52/93 anonim ***** válasza:
Holott normálisan kérdeztem. Nem gondoltam, hogy így fog valaki is rá válaszolni. Ha tudtam volna inkább nem is írok semmit.
2011. aug. 9. 13:45
 53/93 anonim ***** válasza:
100%

Milyen f@szság?

Te netalántán úgy születtél, hogy MINDENT TUDSZ?

Kérdezni sem lehet? Akkor megint jogos a kérdés, hogy mi a f@szért regisztrált ide? Hogy ossza az észt? Nem így kell osztani az észt. Leírhatja mit gondol.

2011. aug. 9. 13:46
 54/93 anonim ***** válasza:

"Akkor az én mindössze KÉT mondatomon miért akadt ki így ennyire, hogy ismeretlenül lehord mindennek? :D"

szintén költői kérdés: miért sprckolt le a rendőrség az utcán ártatlan nézelődőket?

nem is volt költői. azért mert az célpont elé álltak!

azonosság: biztos Te is úgy kérdeztél, vagy olyat mint mások, és kaptad a "lehordást" :)

2011. aug. 9. 13:47
 55/93 anonim ***** válasza:
4%

Mi a f4sznak kérdezed meg mégegyszer azt amire már egyszer választ adtam?

Amúgy meg kezdjük ott, hogy a f4szomba említettem azt, hogy van rossz mozgás is?

"Nem rossz a rubint réka csak teljesen alkalmatlan mind IZMOSÍTÁSHOZ" direkt mondtam te csecs, hogy NEM ROSSZ csak alkalmatlan egyes célok eléréséhez te meg jössz hogy nem is tudtad hogy vannak rossz mozgások... na elmész te a ...

2011. aug. 9. 13:48
 56/93 anonim ***** válasza:
Na hát ez az, nem kell egy kalap alá venni az összeset aki ide ír.
2011. aug. 9. 13:49
 57/93 anonim ***** válasza:
5%
Már szegény acél is belekerül még a végén :D
2011. aug. 9. 13:49
 58/93 anonim ***** válasza:

na csá, mentek a zöld kezek, nekem is mennem kell.

szép napot, délután meg Rékázzatok egyet pás! :D

2011. aug. 9. 13:50
 59/93 anonim ***** válasza:

Mit tudom én már ki mit ír annyi mindent össze vissza írkálnak, igen ebből is lett a vita, hogy már azt se tudom mi van. Nem baj szeptembertől úgy is tudni fogok mindent ezekkel kapcsolatban.

Ilyen hasonló h.ülyékkel leszek összezárva.

:'D

2011. aug. 9. 13:51
 60/93 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg mi f4szt osztassz már? :D menj a fenébe! Azt még a végén én leszek a hülye azt közbe te vagy lusta elolvasni mit írtam elsőnek... gratulálok komolyan mondom kiérdemelted a gyakorikerdesek.hu legnagyobb TROLLja címét :D
2011. aug. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!