Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.
Milyen f@szság?
Te netalántán úgy születtél, hogy MINDENT TUDSZ?
Kérdezni sem lehet? Akkor megint jogos a kérdés, hogy mi a f@szért regisztrált ide? Hogy ossza az észt? Nem így kell osztani az észt. Leírhatja mit gondol.
"Akkor az én mindössze KÉT mondatomon miért akadt ki így ennyire, hogy ismeretlenül lehord mindennek? :D"
szintén költői kérdés: miért sprckolt le a rendőrség az utcán ártatlan nézelődőket?
nem is volt költői. azért mert az célpont elé álltak!
azonosság: biztos Te is úgy kérdeztél, vagy olyat mint mások, és kaptad a "lehordást" :)
Mi a f4sznak kérdezed meg mégegyszer azt amire már egyszer választ adtam?
Amúgy meg kezdjük ott, hogy a f4szomba említettem azt, hogy van rossz mozgás is?
"Nem rossz a rubint réka csak teljesen alkalmatlan mind IZMOSÍTÁSHOZ" direkt mondtam te csecs, hogy NEM ROSSZ csak alkalmatlan egyes célok eléréséhez te meg jössz hogy nem is tudtad hogy vannak rossz mozgások... na elmész te a ...
na csá, mentek a zöld kezek, nekem is mennem kell.
szép napot, délután meg Rékázzatok egyet pás! :D
Mit tudom én már ki mit ír annyi mindent össze vissza írkálnak, igen ebből is lett a vita, hogy már azt se tudom mi van. Nem baj szeptembertől úgy is tudni fogok mindent ezekkel kapcsolatban.
Ilyen hasonló h.ülyékkel leszek összezárva.
:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!