Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.
Fruits Punch Samurai válasza:
De egy i.dióta p.öcs vagy! Még akkor is, ha igazat írsz:D
Csak ez a stílus..Elég bunk.ó vagy.
"Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások. " nektek nőknek annyi eszetek van mint egy csirkének! Komolyan eddig láttok? Jó meg rossz? Ennyi a tudásotok? Ne mérgejjé mán mert újraregelek! Nem rossz te csecs csak nem a legoptimálisabb választás ahhoz a célhoz amit te el szeretnél érni. Ha úszni akarsz megtanulni te is boxedzésre mész? "
Annyit írtam amit az elején bemásoltam. Nem is tudtam,hogy ezzel sértem a te h.ülye egódat. Normálisan írtam, erre jön ez a pökhendi stílus.
De szerintem menjél el viselkedés terápiára is, mert az, hogy gyúrsz nem jelent semmit attól még lehetsz egy sík h.ülye indulatos ba.rom.
"Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások.
Akkor mi lenne a másik ami megfelelőbb, a Rubint Réka edzések helyett?
"
Nézd, ezt írtam. Ebben mi volt olyan nagyon sértő amire úgy válaszoltál mintha én bármiről is tudnék , szerinted akkor miért kérdeztem meg normálisan readásul? És ahogy te válaszoltál rá, az egyenlő a nullával bocs. Az meg külön öröm, hogy magadtól beismered, hogy ilyen bunk.ó vagy ez a te szegénységi bizonyítványod. Mellesleg, pontosan annyi jogom van ideírni,vagy válaszolni a " szép válaszra" amit nekem írt, ahogy neked is volt jogod olyan " gyönyörséges" dolgokat írni rám,ismeretlenül:). Másrészt pedig tökéletesen kihagytad a mondatom második felét, a kérdést, csak az első részt másoltad be, ezáltal még jó hogy volt "okod" írni valami sértő megjegyzést.
""Akkor mi lenne a másik ami megfelelőbb, a Rubint Réka edzések helyett?" tudjátok ti azt nagyon jól, csak engem b4sztattok... teljes testes edzés, súlyzókkal vagy minimum saját testsúllyal! "
olvasd már végig te szerencsecsomag.
ÉS??
Attól még az első részre miért kellett úgy válaszolnod, hogy a másikat sértse? Te honnan a f@szból tudod, hogy ki hogy reagál a te idi.óta viselkedésedre? Normális stílust is megengedhetnél magadnak, de aki erre nem tart igényt az egy tu.skó, nem több. legalább is az aki normálisan írt, az hogy sértette a te kis világodat az első mondatom az nem az én hibám.
"Honnan tudod ki b@sztat téged? Egyből letudod vágni ennyire? Most írtam legelőször ilyen kérdéshez, mert kíváncsi voltam a válaszokra, és azért is írtam le amit."
Ezt írtam olvasd el.
Milyen igazság? Szerinted mindenki tudja azt amit te.
Már, ha ilyen kérdésre így válaszolsz nem túl sok empátia szorult beléd. Ami amúgy azért kár, mert így inkább sz@rni fognak rád egy jó nagyot. Remélem élőben is így adsz válaszokat másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!