Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért olyan rossz a Rubint...

Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 18:53
 41/93 anonim ***** válasza:
Én írtam: az a célom h átmozgassam a napi ülésben elgémberedett testemet :)
2011. aug. 9. 13:27
 42/93 anonim ***** válasza:
4%

Na akkor neked jó, ha tényleg csak ennyi a célod vele.

A másiknak meg befejeztem... amúgy meg hidd el élőben pont te lennél kussba. Nem azért mert úúú de nagy vagy úúú de félelmetes lennék pusztán arról van szó, hogy szimplán nem lenne pofád ugyan ezt levágni. Én magamat adtam, ugyan így beszélek élőbe is... de amilyen punci népség vagytok csak hallgatnátok és bólogatnátok. Mindig ez van... amelyik ember meg élőbe is visszaszól azzal meg a legnagyobb haverok szoktunk lenni ezután. Szóval szerintem a helyedbe visszacsöppennék a valóságba és nem csak neten lenne nagy pofám.

2011. aug. 9. 13:31
 43/93 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi , régen olyan voltam amilyennek leírtál azóta már ilyen téren is fejlődtem és hidd el, ha nem is szólalnék meg az azért lenne, hogy 1 ne legyen belőle vita mert épp akkor nem szeretnék vitázni 2 mert nem lenne hozzá kedvem mert nem látnám értelmét. Ez hangulattól függ, részemről.

Ha úgy lenne, akkor hidd el a szemedbe mondanám.

2011. aug. 9. 13:34
 44/93 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy meg mi a f4sz ez már? Minek magyarázok egyáltalán nektek? Minek akarok nektek akármit is bizonyítani? Mivel lesz ez jobb nekem?

Leírtam a valóságot, innentől kezdve mindenki azt hisz amit akar.

2011. aug. 9. 13:35
 45/93 anonim ***** válasza:
Én esküszöm csíplek! :D
2011. aug. 9. 13:38
 46/93 anonim ***** válasza:

Minek regisztráltál akkor?:D

Amúgy is mostanában csak veszekedni tudok mindenkivel.

xD Mert mindenki beleköt a szövegembe.

2011. aug. 9. 13:38
 47/93 anonim ***** válasza:

azt hiszik hogy bunkó vagy :S :DDD

sebaj, aki belenéz a kérdésbe, az első oldalakon megkpja a választ oszt csókolom.

egyébként a Dr. House eset nem rémlik a Kedves Válaszolóknak? tök mindegy ki min sértődik be, mit érez vagy gondol. a témában egy hozzáértőbb ember véleménye elhangzott, figyelmen kívül lehet hagyni, vagy akár tanulni is lehet belőle, senkit nem érdekel ha valaki nem akarja hatékonyan végezni az edzését, élni az életét, hanem mások stílusán akad fenn. mások meg azon akadnak fenn, hogy valaki hogy tud ennyit foglalkozni más ember stílusán. pff ezzel foglalkozni..

2011. aug. 9. 13:41
 48/93 anonim ***** válasza:

"azt hiszik hogy bunkó vagy" Samurainak szólt.

aki meg csak veszekedik: éld ki magad, ez egy ilyen időszak. meleg van, mindenki beleköt abba amit írsz.. :))

2011. aug. 9. 13:42
 49/93 anonim ***** válasza:
100%

Na hát akkor most egy költői kérdés jön:

Akkor az én mindössze KÉT mondatomon miért akadt ki így ennyire, hogy ismeretlenül lehord mindennek? :D

50/93 anonim ***** válasza:
0%

Örülök, hogy csípsz de már én sem értem :D Mindegy! Ott egye meg az egészet a fene!

Minek regisztráltam? Tudod úgy tanul az ember ha mást tanít. Sikerült itt az orvosos köcsögnek az első oldalon már felhúznia... úgy bírom az ilyeneket.

Na már félig house is lettem :D Pontosan ott válasz kész... egyéni véleménye mindenkinek van leírja tök jó de ennyi.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!