Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért olyan rossz a Rubint...

Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 18:53
 31/93 anonim ***** válasza:
100%
Héhéhéhé álljunk már meg egy pillanatra! Itt azt nyomod, h alkalmatlan a RÉka arra amit el szeretnénk érni. Kiscsillagom, honnan a búbánatból tudod, h mi a célunk? :D Mert erről mondjuk egy kanyi fél szó nem esett. Mi van, ha át akarod mozgatni a tested? Plusz: RÉka egyik videójának alapkelléke: A súlyzó!
2011. aug. 9. 13:17
 32/93 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg hiába írsz olyat ,amit te tudsz és igaz, ha először inkább a stílusod ahogy írod(vagy mondod) lesz feltűnőbb, mintsem az amit írsz(a tartalom).;)
 33/93 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen így válaszolok élőbe is... és az ilyen ugráló kis ribiket mint te akkora sallerrel szoktam jutalmazni, hogy kínáig a fogával szánt 6méter széles bicikliutat :D

Folytasd még kezdem élvezni már félig áll a farkam is XD

34/93 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem feszes vékony test a célotok? De! Akkor meg? De ha plötyi sz4r akarsz lenni akkor tényleg nem volt igazam..
2011. aug. 9. 13:18
 35/93 anonim ***** válasza:
46%

ejj ejj.. és kiderül, hogy az alapgondolatod volt rossz. nem azért edzenek, mert az egészséges, jó, erősíti a testet. most megkaptad Fruits.

Válaszolók: azt sosem szoktuk feltételezni, hogy valakiben nincs annyi intelligencia, hogy a stíluson stb. át lássa a lényeges tartalmat. mert van olyan, aki látja, az értelmezi a választ, gyakorlatilag tanul, és ennyi. aki empátiára vágyik, az remélem meg tudja nyitni ezt az oldalt, és elérhetőek a friss hozzászólások...

[link]

2011. aug. 9. 13:23
 36/93 anonim ***** válasza:

Nekem csak izmosítani kéne.

Ennyi lenne a célom.

2011. aug. 9. 13:23
 37/93 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem csak izmosítani kéne.

Ennyi lenne a célom." pont ezért nem kéne arra a sz4rra ugrálni. Szerinted ha otthon ilyen kis ugrálással lehetne izmosodni akkor én nem azt csinálnám? Minek súlyzóznék egyáltalán?

2011. aug. 9. 13:24
 38/93 anonim ***** válasza:
0%
Jó az a sz4r amúgy ha csak szimplán mozogni akarsz. Ha egy kicsit aktívabbá akarod tenni az életed. De sem fogyókúránál nem optimális... izomtömegnöveléshez meg köze sincs. Azt meg ne hidd el, hogy réka ugyan azt csinálja.
2011. aug. 9. 13:26
 39/93 anonim ***** válasza:

az izmosításhoz pont nem épp hatékony kis ellenállású edzés. nem is beszélve az étkezésről, ami alapvető fontosságú izmosodáshoz, és eddig tényleg szó se volt róla (és fittness DVD-n tudtommal nem is lesz)

:S

40/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted...először a stílus lesz feltűnőbb, mintsem a tartalom. Hiába fogom fel mit ír, ha egy b@rom közben.

Ha élőbe is ezt csinálja az meg arra utal, hogy egy pattogó b.rom aki azt hiszi magáról, hogy mert mindent tud" azt csinál amit akar és úgy válaszol ahogy akar xD repülhetnél te Kínába a bunk.ó fejeddel együtt.

Mondjuk ha élőbe nekem vágnál le egy ilyen szöveget végig se hallgatnálak csak annyit jegyeznék meg, hogy ez egy id.ióta.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!