Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért olyan rossz a Rubint...

Miért olyan rossz a Rubint Réka edzés? Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén.

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
0%
Nem rossz,de én pl. megfelelő táplálkozás mellett egy grammot sem fogytam tőle,csak izmosít.
2011. aug. 8. 18:56
 2/93 anonim ***** válasza:
31%

És elnyerted a mai utolsó válaszom!

"Jobban szakad rólam a víz, mint kondis edzés esetén." akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz!!

Nem rossz a rubint réka csak teljesen alkalmatlan mind IZMOSÍTÁSHOZ hiába mondja az első (neki csak sz4r volt a kajája hiába mond akármit is) mind izomtömeg MEGTARTÁSÁHOZ! Ha nem célod, az izomtömeg megtartás akkor csinájjjjjaaaadd!

2011. aug. 8. 18:59
 3/93 anonim ***** válasza:
27%

Jó,hogy ez volt az utolsó válaszod,legalább nem kell feleslegesen veszekednem.

Én akkor is izmosodtam tőle,főleg a kitörések látszanak meg a külső combon is fenéken,nagyon utálom.A táplálkozásom pedig megfelelő volt,mint írtam,orvos által összeállított.

2011. aug. 8. 19:03
 4/93 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy megkérdem, de miért utálod? :D
2011. aug. 8. 19:07
 5/93 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne rossz? Jaaaj ne már, mindig jönnek ezek az ezt csináljad, de inkább az ellenkezőjét, de amúgy a teljesen más a jó. Minden mozgásforma hasznos, és nehogymár ne izmosítson ha egyszer használod az izmaidat!
2011. aug. 8. 19:17
 6/93 anonim ***** válasza:
80%
Micsodaaa?! Mióta Rubint Rékázok úgy nézek ki, mint egy testépítő :D És nemcsak kinézetre, járás közben is érzem, hogy könnyebb lépni, meg a lépcsőn is :O Csakis ajánlani tudom! Bár fogyni tényleg nem lehet tőle...
2011. aug. 8. 19:18
 7/93 Altrecon válasza:
Az a gond, az ilyen mozgásokkal, hogy nem tudják a glikogén raktárakat kimeríteni ezáltal izomvesztés lép fel bármilyen jó is a diétád! Az meg, hogy te nem fogytál az csak azért van mert sz4r volt a diétád! Ha orvos írta le neked, akkor meg elég nyomorék orvos lehetett.
2011. aug. 8. 19:38
 8/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy még a mozgásban is vannak rossz mozgások.

Akkor mi lenne a másik ami megfelelőbb, a Rubint Réka edzések helyett?

2011. aug. 8. 19:48
 9/93 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szidni rékát de aki nem próbálja ki pl sok kondis mert szerintük csak a konditeremben lehet edzeni az ne is szólja le saját testsúllyal is lehet jól eddzeni
2011. aug. 8. 21:34
 10/93 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem lehet olyan rossz, nézzük már meg a testét...
2011. aug. 8. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!