Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? Edzés tervet...

Hogy fogyjak le? Edzés tervet állítanál össze?

Figyelt kérdés

Sziasztok!12 éves vagyok és kb. 160 cm mellé olyan 53kg.

leszeretnék fogyni legalább 6 kilót 2 hónap alatt(vagy több is jó csak legfeljebb nyárig)anyukám nem szeretné hogy fogyozzam,meg hogy ez nem jó de nem tetszem magamnak het 2x kosarazom,lovagolok, és még igy is kövérnek érzem magam :/azt mondják hogy ez igy jó de nem!!meg ha azzal akarok előállni hogy fogyozni akarok akkor azzal piszkálnak hogy biztos valami fiu miatt,és ez irto idegesitő.szeretem a tésztákat,a csokit.. és anyukám meg a mamám mindig vagy tésztát főz vagy krumplit,vagy valami hízlalót és ha nem eszem meg akkor aggódnak hogy beteg vagyok meg le is szidnak hogy miért nem ettem meg ha jol vagyok!!

2011. okt. 12. 17:13
 1/3 anonim válasza:

nehogymár 12 évesen fogyókúrázz. ideális a testtömeged.

az elég, ha sportolsz.

a fogyókúrát meg felejtsd el.

2011. okt. 12. 17:24
 2/3 anonim válasza:
12évesen EGYÁLTALÁN NEM kéne aggódnod ilyen paraméterekkel... Igazuk van azoknak, akik lebeszélnek a fogyókúráról. Ha sportolsz, akkor nagy baj nem lehet, és hiába nehezen fogadod el, de még növésben vagy, most fogsz nyúlni még bőven.. inkább élvezd a gyerek- és kamaszkorod.. elég lesz majd felnőttként folyton ezen agyalj.. :)
2011. okt. 12. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem a kaját kell megvonni magadtól, csak normális étrendet kell beállítani.

Tudod vannak azok az étel piramosok vagy mik, azokon bővebben rajta van, hogy miből egyél többet, és kevesebbet.

Csokit ehetsz, de ne éhgyomorra, és minél kevesebbet. Ne legyenek fűszeresek a kaják, se zsírosak.. A krumpliból meg a hizlalóból nem kell sokat enned, de meg is mondhatod hogy nem tesz jót a folytonos zsíros kaja, és csinálhatnának valami mást is - mondjuk csirkét, vagy ilyesmit, deee megint csak a piramist tudom ajánlani - ezt mutasd meg nekik is, hogy ez az egészséges étrend, és te ezt szeretnéd betartani.

2011. okt. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!