Kb két hete járok kondiba, mit csináljak, hogy fogyjak?
leírom, mit szoktam csinálni:
1. nap
3x12 combhajlítás ülő gépen (33,41,49kg)
3x12 combfeszítés ülő gépen (33,41,49kg)
3x12 comb/fenék/vádlifeszítő álló gépen-jobb lábra (30,40,50kg)
3x12 comb/fenék/vádlifeszítő álló gépen-bal lábra (30,40,50kg)
3x15 ülő combközelítés (15,25,30kg)
3x15 ülő vádli (20,25kg)
5x15 has fekve-középre, balra, jobbra, kétszer középre
2. nap
3x15 lehúzás ülve mellre (20,25,30kg)
3x15 ülve hashoz húzás (20,25,30kg)
10-10 bicepsz 4,5kg
10-10 bicepsz 7kg
hasra mint a másik nap
3.nap=1.nap
4.nap=2.nap
Bemelegítés és levezetés minden alkalommal 5km bicikli
persze diéta, de amúgy is annyit eszek mint egy kiscsirke... :)
két hete járok, mikor lesz eredménye, jó ez így?
futni sajnos nem tudok
diétának egy mondatot szenteltél, holott az étrended lenne a lényeg. ha annyit ennél mint egy kiscsirke, akkor fogynál, ha csak nem tudsz energiát teremteni. ezt pedig kétlem. nyilván az étrendet kellene rendbe tenni.
de egy kis pontosítás: mit akarsz fogyni? a tömegedből csökkentenél? mert 2 hét alatt ha el is kezd lemenni zsír, az izmok valamivel több tápanyagot raktározhatnak az edzés miatt, és ezért stagnálhat a tömeged. mekkora a testzsírarányod? és mekkorával indultál?
fogalmam sincs, mekkora a testzsírom
amit eszek:
reggel:
2 szelet teljes kiörlésű szeletelt kenyér vajjal, uborkával
napközben:
joghurt, gyümölcs
este:
1 vagy 2 főtt tojás, tejföl, szeletelt kenyér(2 szelet telj.k.), uborka
160cm és 71-73kg
annyit tudok írni (mondani) hogy heti 1 kiló fogyás mellett még marad egy kis időd olvasni,
Én javasolnám, hogy pihenőnapot is tarts. Mondjuk úgy, hogy hétfőn kondi (1.nap)
kedd pihenés,
szerda (2.nap)
csütörtök pihenés,
péntek (3.nap)
szombat 4.nap
vasárnap pihenés
Illetve nem írtad, hogy szoktál -e nyújtani, mert az is nagyon fontos, különben meg sem bírsz mozdulni másnap, nem hogy még egy kört megcsinálj.
Én heti 2x járok kondiba, s változó, hogy épp mit csinálok. Van, hogy csak bicaj és lépcsőzőgép, gyors gyaloglás futópadon hegymenetben, de van, mikor használom a gépeket is. Mostanában egyre többször.
Én kb. 4 hónapja járok, s ez alatt az idő alatt fogytam olyan 3-4 kilót. Inkább formásodtam, de hozzáteszem, hogy én nem diétáztam. Persze nem habzsoltam a kaját, de nem élek müzliken. Zöldség-gyümölcs-hús.
Mindent eszek, kivéve csoki/cukor/s kenyeret is keveset.
A folyadékfogyasztásra nagyon figyelj oda, mert lehet, hogy keveset iszol, s akkor nem indul be az anyagcsere. (nekem ez az egyik fő problémám, hogy nem tudok elegendő folyadékot bevinni a szervezetembe sem a nap folyamán, sem az edzés alatt)
De amúgy hajrá, ne hagyd abba még akkor sem, ha nem jön rögtön az eredmény. S azt is vedd figyelembe, hogy nem mindig kilóban lehet mérni az eredményt.
Sok sikert és kitartást!
ált. hétfőn kedden csütörtökön és pénteken megyünk :)
nyújtani mindig szoktam!
már 3,5 hete járok, és nemhogy nem fogytam....HÍZTAM!!! :S:S:S:S
ez miért van?? mit csinálok rosszul?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!