Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy fogyjak?...

Mit csináljak, hogy fogyjak? Kinek, mi vált be?

Figyelt kérdés

nekem semmi nem használ..:S alapjáraton is kb. annyit eszem, mint egy kiscsirke, szóval azon nem nagyon van mit változtatni...mozogni is szoktam, de egy kiló se akar lemenni...:S olyan 10-15öt szeretnék fogyni kb.

szedtem már adipexet is, azzal fogytam a 16nap alatt 6 kilót, de nincs rá pénzem sajnos...:S mondjuk nem tudom, mitől fogytam, hisz akkor sem ettem kevesebbet vagy sportoltam többet, mint most...:S

valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni?

kinek mi vált be?

2011. máj. 18. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem próbáltam soha semmit, kondi mellé L-Karnitint szedtem, az úgy ahogy oké, de a legjobb az ALMAECET! Igyál meg evés előtt 10perccel kb fél deci almaecet+1deci vizet.... szoval ha bedobsz egy zsömit akkor ne, de ha nagy kajálásra készülsz, akkor igen... Este lefekvés előtt is igyál almaecetet, de akkor próbálj kicsit többet... mondjuk 1decit ne, de egy 7-8cl próbálkozz. NEKEM BEVÁLLT, NEM A LEVEGŐBE BESZÉLEK! 18F
2011. máj. 18. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
ja és aza lényeg hogy ne túl sok vizet rakj hozzá, mert akkor nem lesz ilyen tipikus ecet íze, hanem ilyen borzalmas mint ha romlott kaja lenne... Tehát ne sok vízzel igyad!
2011. máj. 18. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ide van a kutya elásva: "alapjáraton is kb. annyit eszem, mint egy kiscsirke". Ahhoz, hogy normálisan működjön az anyagcseréd és ne érezze a szervezeted azt, hogy éhezteted és emiatt ne tartalékoljon, az alapanyagcserédhez szükséges kalóriamennyiséget el kell fogyasztanod. Ezt itt tudod kiszámolni: [link]

Az Adipex csak időszakos eredményt hoz és alaposan megbolygatja az idegrendszeredet, felpörgeti az anyagcserédet. De nincs is rá szükség a fogyáshoz, mindössze egészséges, nem hizlaló, MINŐSÉGI kajákra és egy kis mozgásra.

(Nekem az Update vált be és a Zsírégetőklubos kaja, sajnos régebben nem volt időm főzni, mert sokat dolgoztam, de most itthon vagyok, mert babát várok és a fenti alapokból kiindulva táplálkozok és egyelőre csak a baba súlya van rajtam).

2011. máj. 18. 12:17
 4/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy nem tudok többet enni, meg gyakrabban se, mert rendesen rosszul leszek tőle, meg hányingerem van...:S
2011. máj. 18. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Írj nekem, tudok egy megoldást, ami hátha neked is beválik :)
2011. máj. 18. 16:42
 6/6 anonim válasza:

[link]

Nekem ez bevált. 1 hónap alatt fogytam vele 10 kg-ot.

2011. máj. 20. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!