Mit csináljak, hogy fogyjak? Kinek, mi vált be?
nekem semmi nem használ..:S alapjáraton is kb. annyit eszem, mint egy kiscsirke, szóval azon nem nagyon van mit változtatni...mozogni is szoktam, de egy kiló se akar lemenni...:S olyan 10-15öt szeretnék fogyni kb.
szedtem már adipexet is, azzal fogytam a 16nap alatt 6 kilót, de nincs rá pénzem sajnos...:S mondjuk nem tudom, mitől fogytam, hisz akkor sem ettem kevesebbet vagy sportoltam többet, mint most...:S
valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni?
kinek mi vált be?
Ide van a kutya elásva: "alapjáraton is kb. annyit eszem, mint egy kiscsirke". Ahhoz, hogy normálisan működjön az anyagcseréd és ne érezze a szervezeted azt, hogy éhezteted és emiatt ne tartalékoljon, az alapanyagcserédhez szükséges kalóriamennyiséget el kell fogyasztanod. Ezt itt tudod kiszámolni: [link]
Az Adipex csak időszakos eredményt hoz és alaposan megbolygatja az idegrendszeredet, felpörgeti az anyagcserédet. De nincs is rá szükség a fogyáshoz, mindössze egészséges, nem hizlaló, MINŐSÉGI kajákra és egy kis mozgásra.
(Nekem az Update vált be és a Zsírégetőklubos kaja, sajnos régebben nem volt időm főzni, mert sokat dolgoztam, de most itthon vagyok, mert babát várok és a fenti alapokból kiindulva táplálkozok és egyelőre csak a baba súlya van rajtam).
Nekem ez bevált. 1 hónap alatt fogytam vele 10 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!