Olyan diéta kéne ami nem kerül sokba nem nagyon tehetem meg hogy ugy táplálkozzam ahogy sok diétát olvastam mit csináljak? Hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 15:37
1/5 anonim válasza:
futás: futócipő ára + ingyen órák a környékeden
otthoni torna: youtube a barátod ingyen + áramszámla + tornacsuka
bringázás: ha van bringád, akkor már nem kell rá sokat költeni ;)
úszás: belépőjegy + fürdőruha ára
2/5 anonim válasza:
A kérdező diétát kérdezett nem sportot...
3/5 anonim válasza:
A legolcsóbb diéta az, ha ugyanazt eszed, mint eddig, csak az eddigi mennyiség felét-kétharmadát. Valamint ha eszel édességet, akkor arról lemondasz. Még spórolsz is vele :)
És mozgás - az otthoni torna a legegyszerűbb, de ha van bármilyen sporteszközöd, akkor használd! Bicikli, görkorcsolya, szabadstrandon úszás, mindegy, csak csináld!
4/5 anonim válasza:
"A kérdező diétát kérdezett nem sportot..." a kérdező azt kérdezte, hogy mit csináljon és hogy hogyan fogyjon le...
5/5 anonim válasza:
Én is úgy adtam le már ebben az évben 11 kilót,hogy csak a felét-negyedét eszem annak mint régen,igaz,a cukros-édes dolgokat sem hagytam el,de abból is nagyon visszafogtam a mennyiséget,és így még egy csomó kajapénzem is megmarad minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!