Fogyni szeretnék, szükségem lenne 1-2 tanácsra. Muszály ennem mert kell az energia a munkámhoz. Mit csináljak hogy fogyjak, de egyek is rendesen és energiám is legyen? A részletek lent. Kicsit komplikált.
Ez elég-e? Ha fogysz,akkor elég. Ha nem fogsz, akkor nem elég.
A leírtak alapján senki nem fogja tudni megmondani, pontosan hány kalóriára van szükséged naponta. Mivel fizikai munkát végzel, kezdj 2500-zal. Egyél naponta ennyit! Nézd meg egy hét után, fogytál-e. Ha igen, akkor minden rendben, ha nem, akkor vidd lejjebb, mondjuk 2200-ra. 1500 alá semmiképpen ne menj!
Ha sehogy sem indul be a fogyás, vizsgáltasd ki magad!
előző vagyok:
úgy tudom a férfiaknak napi 2000 kCal-ra van szükségük. Pl. 10 dkg barackban pedig 40 kCal, rápában 35 kCal, egy tányér leves kb. 200 kCal, 10 dkg kenyér 333 kCal, stb.
"úgy tudom a férfiaknak napi 2000 kCal-ra " rosszul tudod - egy átlag, nem túl sokat sportoló nő napi energiaszükséglete ennyi
egyébként függ az életkortól, magasságtól, testtömegtől, fizikai aktivitástól és a testzsírszázaléktól ill a test izomtömegétől is.... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!