Egy színésznek milyen módszerrel sikerült sokat lefogyni egy szerep kedvéért?
Sokan küszködnek a fogyással, ám Joaquin Phoenix le tudott adni 23 kg-ot:
Mi lehet a titka? Mi az ő módszere?
Sajnos az étrendjét nem árulta el.
Baszki, még mindig nem esik le egyeseknek,hogy a kérdésben J.P színész titka szerepel? Ott pedig a "titok" a mögötte álló gépezet.
Mindig csakis olyan emberrel szabad összehasonlítani magad,ha egyáltalán,bár inkább insoiralodast mondanek,akinek S lehetőségei,céljai,körülményei, nagyjából hasonlóak a tieidhez. Nekem még egy ilyen kigyúrt edzotermes ember se az. Dolgozó kisgyerekes anya vagyok,kiló már egy feles sincs rajtam,kivéve néha,amikor az orrom vége se látszik ki a sokmindenbol is. De aztán leadom. Blake Lively vagyok? Jennifer Lopez? Hahaha. Akár,csak legyen egy elég ügyes sminkes,stylist és photoshop.
#21 igen,ez rám is igaz. Neme szék egyáltalán édességet,mert tudom,hogy racupoannek hamar. Sokszor hagyok ki reggelit vagy vacsit
Nem is hozol még,de biztos van a sok okoskodó,aki szerint ez éves zavar még nem így kéne,blabala. Működik,hatvan kiló vagyok a régi nyolcvan helyett,plusz mínusz egy kettő. Give me pszichológus, egy év Maldív,innentől kezdve egyhuzamban alvás amit senki se bolygat éjszakankent.
A.tobbseg bizony kud mint malac jégen,és sokszor az is dicséretes ha valamint "csak" plusz tíz kiló van,nem harminc,amilyen élete van.
A drasztikus súlyingadozás egy-egy szerep kedvéért (+- 10-20 kg) az orvosi szupervízióval történik, mert könnyen lehet baj belőle (pl a szerep kedvéért lefogy valaki 42 kilóra, vagy meghízik 120 kilóra).
Ami még normál súlyhatáron belül, ott szigorú edzés, étrend.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!