Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 18 éves 68 kiló 172 cm vagyok....

18 éves 68 kiló 172 cm vagyok. Szeretnék fogyni ugyan is 14 éves koromban 97 kilós voltam. Anorexiából gyógyultam ki és vissza jöttek a kilók. Edzéshez segítség?

Figyelt kérdés
Esetleg edzés tipp
jan. 21. 07:12
1 2 3
 1/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
Ez a mostani teljesen jó, miért kellene ebből fogyni?
jan. 21. 07:31
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
Teljesem egészséges, vékony alakod van. Nem kell fogynod
jan. 21. 07:52
 3/27 6pounder válasza:
8%
Ha nem élsz messze, segítek szívesen személyesen az edzésben :D
jan. 21. 09:09
 4/27 anonim ***** válasza:
0%

Hogyhogy visszajöttek a kilók?

Ha még most is jönnek, akkor először az étrended tedd rendbe, hogy ne hízz tovább.

Edzésre javaslom a súlyzós/ellenállásos edzést, ez nagyon szépen formásít. Ebben kérj segítséget edzőteremben.

jan. 21. 15:21
 5/27 anonim ***** válasza:
42%
Ne szeressél fogyni. Nem gyógyultál ki az anorexiából. Beteg vagy. Vissza a pszichiáterhez! Még jó, hogy visszajöttek a kilók, mielőtt éhenpusztultál volna!
jan. 21. 17:20
 6/27 anonim válasza:
27%

#2 Én is ugyanolyan magas vagyok, mint a kérdező, illetve ugyanannyi kiló voltam régebben mint ő, de úgy éreztem, nem kapok "teljeseb" levegőt.

Amikor lefogytam, (most 58-60) körül mozgok, éreztem, hogy könnyebb a levegővétel is, és az általános közérzetem is jobb.

Az oké, hogy a BMI kalkulátor szerint az a súly a normális kategóriába esik, de ez nagyban függ az izom-zsír aránytól is.

Ha a 68 kiló nagyrésze zsír inkább, mint izom, akkor abból érdemes inkább fogyni.

Ha meg izomból lenne neki annyi, akkor meg nem írta ki volna valószínűleg a kérdést.

– ne értsd félre, nem támadásból írtam, csak a saját tapasztalataimat osztottam meg :D

jan. 21. 19:20
 7/27 anonim ***** válasza:
31%

#4 vagyok, nem értem a lepontozást.

Ehhez a magassághoz a 68 kg egyáltalán nem kevés, és ha a tendencia az, hogy hízik, akkor bizony oda kell figyelni a kajára, hogy ennél több már ne legyen (ne felejtsük el, hogy volt 97 kg is a kérdező). Fogyni nem kell feltétlenül neki, de azért 18 évesen hadd legyen már jó alakja, ezért javasoltam az edzést.

jan. 22. 10:58
 8/27 anonim ***** válasza:
35%

Még nem gyógyultál ki az anorexiádból, ugyanis akkor nem a kilókon rugóznál.

Ez sajnos tény, lehet kapálózni ellene, de ez az igazság.

Én is voltam anorexiás, majdnem belehaltam.

Nem tudom, hogy most mennyi kiló vagyok, mert már rég kib.tam a mérleget. 😉 Mit ácsorogjak rajta? Álltam eleget és stresszeltem hogy úristen, 40 kiló vagyok, és az rengeteg.

Tudom, hogy híztam, tudom, hogy sokat (saccper kábé 20-23 kilót), mert xxxs-ből lett m-l a méretem. És? Kit érdekel, hány kiló vagyok?

Normálisan eszek, sportolok amikor kedvem tartja, a számok meg csak számok.

jan. 22. 15:02
 9/27 anonim ***** válasza:
39%
Baromi nagy félreértésben vagy, 7-es! Nem az a tendencia, hogy hízik, hanem az az eredmény, hogy sikerült csökkentenie az anorexia által okozott alultápláltságot.
jan. 22. 17:50
 10/27 anonim ***** válasza:
40%

9-es,

- mitől lenne alultáplált a kérdező? Én magasabb vagyok nála, és 69 kiló vagyok, és nem vagyok alultáplált semmilyen szinten, sem BMI szerint, sem a gyakorlatban. 172 cm/68 kg nem alultáplált. Ha anorexiás volt, akkor aligha 65 kilóról ment fel a súlya 68 kilóra, hanem valószínűleg bekukkantott 50 kg alá.

- Ha azt írja, hogy visszajöttek a kilók, akkor az azt jelentheti, hogy most meg többet eszik mint kellene, tehát valószínűleg jojóba került. Ezért kellene ezen a súlyon megállni, azzal, hogy rendbe teszi az étkezését, és sportolni kezd (alakformálás).

jan. 22. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!