Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnek 99 kilo...

Fogyni szeretnek 99 kilo vagyok es 18 eves. Lehet setalassal fogyni?

Figyelt kérdés
Ha mellozom a szemet kajakat az etrendembol es el megyek setalni minden nap, azzal tudok fogyni vagy nem.Sajnos nem engedhetem meg a futast terd szalag szakadas miatt de nagyon szeretnek fogyni. Tippeket szeretnek
nov. 14. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy konkrét ismerősöm, aki elég dagi volt, ő is fogyni akart, és szinte zöldségeken él. Szépen le is fogyott. Persze akarat is kell hozzá.
nov. 14. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Futnod már a súlyod miatt sem lenne szabad, ahhoz előbb fogyni kellene. Ne kényelmesen sétálj, hanem tempósan gyalogolj, lassíts kicsit, majd megint gyorsabb tempóban gyalogolj. Így, váltogatva tudod fokozni a hatását.
nov. 14. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kezdet, de ne csak arra figyelj, hogy ne egyél annyi szemét kaját, hanem a kalóriákra is. Ha egészséges dolgokból eszel túl sokat, akkor se fogsz fogyni, a mennyiség is számít.
nov. 14. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha a szeméz kajáz elengeded és figyeled hogy csak akkor egyél amikor ténylegesen éhes vagy az már fog segíteni.

A séta is szuper

nov. 14. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon a segítségeteket! A gyors tempós sétával nekem nincsen bajom, szerintem jobb mint a futás(sérülésem miatt is). Szeretek sétálni és akár órákat képes vagyok. Az ételre pedig nagyon oda figyelek. Le van töltbe egy Lifesum nevű app, tapasztalatok valakinek errol?
nov. 14. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyél kevesebbet a napi ajánlott kaloria számodnál, egyél kevesebb zsírosat, több fehérjét. (ezt is úgy hogy sokszor egyél keveset, pl 5x naponta de csak ilyeb kis maréknyit persze tartva az előírt kaloriád) Mozogj minél többet legyen az séta napi 10k lépés pl és kis edzés otthon legyen az bármi hasznodra lesz csak csináld de ha már lift helyett lépcsőzől mindennap akkor is előrébb vagy. Fekvőtámasz, gugolás hasazás plank stb. vagy edzőterem. De ha a futás nem az úszás is elég jó. A lényeg h amelett h kevesebb kaloriát viszel be sokat mozogj és a szívedet kicsit felpörgesd és szinten tartsd egy ideig.

125kg vagyok

nov. 14. 22:13
 7/8 anonim válasza:
Nekem az is segített egészséges étkezés és testmozgás mellett, hogy találtam olyan hobbikat amik lefoglalnak. Pl. ha olvasok vagy írok, akkor nem gondolok a kajára, és nem az órát bámulom hogy mikor tudnék végre enni. De ez lehet a kertészkedés, kötögetés, vagy bármi :D Nem a gyors fogyás a lényeg, hanem hogy kialakíts egy olyan életmódot, amit könnyen lehet tartani és élvezel is.
nov. 15. 22:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszóló. Ez teljesen igaz. Az összes többi válasz közül a tied fogott meg nagyon. Köszönöm!
nov. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!