Lehet sétálással fogyni?
Figyelt kérdés
Sok sportot próbáltam már de egyiket se tudtam sok ideig csinálni mert bele untam, viszont az utóbbi időben elkezdtem rendszeresen sétálni és nagyon élvezem. Napi kb 7-13 km-t szoktam sétálni, heti összeségében kb 70 km. Elég gyorsan is szoktam menni elvileg napi 400-600 kalóriát égetek el ezzel. Lehetséges fogyni így is vagy a sétálás nem számít sportnak?2023. jan. 25. 21:02
1/10 anonim válasza:
Elvileg lehet, csak kevesebbet, mint pl. futással, de mindenképpen többet, mintha nem sétálnál. Ami elönyös, ha lehetöleg gyorsan mégy és legalább 40-50 percet egy menetben
2/10 anonim válasza:
Előzőnek teljesen igaza van. Ha ezt szereted, csináld ezt! A figyásnak nem kell rémesnek és kényszeredettnek lennie, élvezheted is özben :)
3/10 anonim válasza:
A séta az egyik legjobb, különösen ha nagy túlsúlyod van. Különösen a tempós séta, bizonyítottan az egyik leghatékonyabb módszer amellett hogy nagyon biztonságos. Vegyél minőségi cipőt hozzá, ha belefér.
4/10 anonim válasza:
Dombos, vagy nagyon meredek helyen többet égetsz el.
De ha szereted, mindenképp jó a sétálás.
5/10 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, ezek szép távok. Innen tudsz még fejlődni. Persze hogy fogyaszt, az egyik legjobb sport.
6/10 anonim válasza:
Igen, csak legyen meette kaloriadeficitet tamogato etrended is
7/10 anonim válasza:
Az etrendtol fugg. Ha tobbet egetsz mint beviszel akkor igen.
8/10 anonim válasza:
Tölts le a telódra Pedometer-lépésszamlálót. Ott kiírja azt is hány kalóriát égetsz el.
9/10 NTBS válasza:
Lehet, de csökkentsd a táplálék bevitelt is.
10/10 anonim válasza:
Biztosan lehet, mivel amióta nem sétálok, híztam kb. 10 kg-ot. Havi kb 100 km-t gyalogoltam tempósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!