Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fog lógni a bőröm ha 1ev...

Fog lógni a bőröm ha 1ev alatt 34kgot adok le nőként ?

Figyelt kérdés
120pluszkg vagyok
jan. 19. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
1 év alatt 38 ment le rólam, 130 kg-ról kezdtem. Ez nagyon alkatfüggő. 35 éves nő vagyok, hordtam ki egy gyereket, és igen, kicsit lóg a bőröm. A karomon és a hasamon. A sporttal nagyon jól húzódik vissza közben, de szerintem már sosem lesz az igazi. Szerintem ne az időt nézd, hanem hogy a fogyásod üteme egészséges legyen, mert akkor egyrészt könnyebb a diétát tartani, másrészt pedig nem hagy káros nyomokat a szervezetedben.
jan. 19. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem lógott 36 kg leadás aután (1.5 év)

mondjuk csak 24 voltam és stria lett bőven

jan. 19. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként is
jan. 19. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha most azt mondjuk hogy lógna akkor maradnál egészségtelen? Ugyehogynem. Sok sikert!
jan. 19. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
27kg-ot fogytam utóljára 3 hónap alatt, de 60 éves elmúltam akkor már. Többször sikerült már lefogynom, de pár év alatt visszahíztam. Azt tapasztaltam, hogy eleinte olyan a bőröm, mintha 2 számmal nagyobb ruha lenne rajtam, de ez néhány hónap alatt rendbejön. Még viszonylag idősen is regenerálódott a bőröm. Talán az is közrejátszott ebben, hogy évtizedek óta naponta tornázom, ezt nem hanyagoltam el kövéren sem.
jan. 20. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos. Attól függ hova híztál. Ha hasra akkor lehet lógni fog. Ha körte típusú vagy akkor nincs mi lógjon. Én 100 kiló körül vagyok, néha 101,5, de nagyon rosszul vagyok ettől a súlytól. A sok csoki miatt es hogy sokszor túlettem magam, gyomorsérvet kaptam, ami azt jelenti hogy folyamatos gyomorsavam van, a gyomrom felnyomódott a nyelőcsövembe, ami miatt folyton alig tudok nyelni, összeszűkült a nyelőcső, telítettség érzet stb

Azonkívül szapora pulzus, nem tudok hajolni, tényleg rossz közérzet, nincs erőm stb

El nem tudom képzelni milyen lehet 120 kiló fölött, szerintem már nem élnék. Ha most ilyen rosszul vagyok.

Szedek pulzuscsökkentő béta blokkolót.

jan. 20. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!