Sziiasztok ha 1 hètig csak vìzet iszom ès pl 1 almàt eszek akkor igaz hogy lefogyok 3-4kg-ot? Ès iggen tudom tudom. Hogyha 1 hèt utàn elkezdek rendessen enni szòval az èdessègtől kezdve a hamburgerig. Akkor visszahìzok TUDOM,
A vízzel és a salakanyaggal ez a 3-4 kg elég jó tipp. Az persze visszajön. Ha rendes életmódra térsz, az elvesztett izom is, az elvesztett zsír pedig nem, ha nem eszel túl sokat utána. Ez a "túl sok" meglepően kicsi is lehet, ha az a fajta vagy, akinek elég jól belassul az anyagcseréje a koplalástól.
-1 kiló miatt (kemény, de egészséges fogyáshoz képest) tényleg szenvedtetnéd magad egy hétig, majd szenvednél a lassabb anyagcserével is? Szerintem nem éri meg.
Szerintem inkább ne egyél semmit, mert amit most tervezel, az egy hetes koplalás (éhezteted a tested párszáz kalóriával), viszont ha nem eszel, akkor az már böjt. És nagyon nagy különbség van a kettő között.
A böjtnek nagyon sok pozitív hatása van, úgymond újraindítja a testet, én rendszeresen csinálom. A koplalás pedig csak kínozza a testet, ígérgeti a kaját, ami csak nem jön, és erre nem reagál jól a szervezet.
Ha kezdő vagy, akkor csináld csak 2-3 napig, tapasztald ki, miként reagál a tested. Aztán egyél egészségesen. Semmi értelme elsietni a fogyást, mert annak nagyon sok hátulütője van: feladod, bezabálsz, izmot vesztesz, vitaminhiányod lesz, legyengülsz, karikás lesz a szemed, és a legszebb: skinny fat leszel.
Pontosan az ellenkezőjét éred el vele, amit szeretnél: nem szép vékony leszel, hanem aszott sz@r.
Ezt sose értettem...
Hogy lehet valaki olyan lusta disznó, hogy inkább éhezéssel csökkenti a kalóriabevitelt 1500-al, ahelyett, hogy mozgással növelné a kalóriaégetés???
Két óra intenzív mozgással simán lehet elégetni ennyit. Vagy három óra tempós sétával. Nyáron egy hétig jártuk az országot biciklivel, vagy elmentünk öt napos kenu túrára. Egész nap zabáltunk: pizza, gulyás, fagyi, sör. A hét végére mégis 3 kg-ot fogytam, tartósan.
Minden este futok 30-40 percet, heti kétszer sportolok valamit. Valami=mindig más, amihez kedvem van. Azt eszek, amit akarok.
Előtte én is hajlamos voltam hízásra, mert csak ültem a se.ggemen és rágtam az abonett kekszet.
Ha fogyni szeretnék, akkor ennék 1400 kcal-t, sok nyers zöldséget, fehérjét, csak vizet innék, és beiktatnék napi 2 óra kőkemény edzést és minden nap egy kis futást. Amennyit bírsz. Ha 15 perc, ha 1.5 óra, kimerülésig fuss.
Hét végére ténylegesen fogyni fogsz, nem csak a víz megy le, három hét múlva diót lehet törni a fenekeden, és ha csak 3 kilót adsz le, akkor is annyival izmosabb leszel, hogy 10-nek látszik centikben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..
3 hete kérdezted először, azóta se vetted rá magad, szerinted majd pont te kibírod, hogy 1 hétig nem eszel, csak napi 1 almát? :DDDDD Szerintem várj május közepéig, és kérdezd meg, hogyha 1 hónapig csak 1 almát eszel naponta, akkor nyáron jól nézel-e ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!