Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalória lehetett amit...

Hány kalória lehetett amit megettem a mai nap folyamán?

Figyelt kérdés

4 db 100 gramm leveles tepertős pogácsa

2 nagy tányér gulyásleves

100 gramm hurka

1 szelet dobos torta

1 db franciakrémes

1 db vaniliás szelet

5 db sajtos tallér

300 kcal kóla (ezt tudom ugye)

200 gramm sültburgonya

Egy ismerösöm ünnepelte születésnapját és akkor csúszott be a sok édesség.

Az utóbbi időben többet sportolok, legyalagoltam 28 km-t a mai nap folyamán reggel, 5,6 km/órás sebességel

Közel vagyok már az elhízáshoz, 180 cm 79 kg férfi

jan. 21. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Töltsd le a kalóriaBázist, és meg tudod.
jan. 21. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már maga a tepertős pogácsa kb. 1600 összesen. De mindegy, utólag mindegy, kár vele foglalkozni. Holnap új nap.
jan. 22. 01:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Jah felesleges szerintem is.
jan. 22. 05:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Influenzás voltam 1 hétig előzőleg és nem ettem normálisan nagyon keveset az is közre játszott
jan. 22. 05:52
 5/7 anonim válasza:
100%
osszesen kb = 4950–5650 kcal. neha belefer
jan. 22. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
4500 5000
jan. 22. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
61%

28 km nem kevés és ha végig ezt a tempót tartottad, akkor az eszi a kalóriát rendesen. Előtte-közben is ettél, vagy csak utána?

Amit összeettél kb. 4500 kcal, a gyaloglás kb. 800 kcal, összesen kb.: 3700 kcal. Nem vészes. Ami rosszabb, hogy rengeted zsír és ch, és kevés fehérje, amire a gyaloglás miatt az izmaidnak szüksége lenne.

Én egyszer egy 32 km túrán annyira éhes voltam, hogy megettem 4 szendvicset, pogácsát és utána 3 tányér paprikáskrumplit, azt hittem kiharapom a szöget a falból. Semmit nem híztam :-)

jan. 22. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!