Egy színésznek milyen módszerrel sikerült sokat lefogyni egy szerep kedvéért?
Sokan küszködnek a fogyással, ám Joaquin Phoenix le tudott adni 23 kg-ot:
Mi lehet a titka? Mi az ő módszere?
Sajnos az étrendjét nem árulta el.
"Ez a dolguk."
A színészek szemszögéből ez teljes mértékben igaz. Ha te is több milliót kapnál egy szerepért akkor megennéd amit eléd raknak és végig csinálnád amit az edződ mond.
Az átlagember szemszögéből meg jó kifogás.
Ahhoz, hogy lefogyjon valaki kitartás és motiváció kell elsősorban.
Nem kell hozzá sem személyi edző, sem táplálkozási tanácsadó, sem különleges ételek.
Ha nincs motivációd, erőd és kitartásod fizethetsz akármennyit szakembereknek, el fogsz bukni.
nekem van egy elméletem hogy A stressz ami nagyon energiaigényes dolog, elveszi a kedvet az edzéstől.
csökken a kortizol szint, nő a koleszterin szint.. meg a sok telefonbámulás az alváshormonra van hatással.. és hízunk.
a stressz pedig leszedál mindenkit ezért nincs energiánk a mindennapos edzésre
akinek van az sztem Buddha nyugalommal bír. ki tud kapcsolni közben.
#14 akkor sem jó a hasonlat. A színésznek akkor és ott pontosan az a dolga,hogy engegye amit elé raknak,és kövesse az edzéstervet. Mi földi halandók kismillió teendő között lavirozva,az sokszor utolsó csepp husunking leragva (főleg aki ék kisgyerek is van) próbálunk üggyel bajjal lefogyni. Le lehet,persze,de nem jó a hasonlat. Nem a színészekből kell inspiralodni. Kezdésnek nnndjuk a kalória bázis FB csoport nem rossz,de sok éve követem,és sokan vissza vissza esnek,eltűnnek,megint meghiznak,majd megint belevágnak. Én nem új aztatom őket,nekem is baromi nehéz sokszor tartani, amikor nettó négy óra alvasokkal funkcionálok hetekig,hónapokig . Én bizk y sokszor szarok az edzésbe,mert nincs erőm rá,és egyszerűbb (?) kevesebbet enni,mint még ugrabugralni esténként. Egy jó edző valszeg segítene,de én otthon edzek,és sokszor örülök,ha lyuk van a seggemen és az szelel.
TLDR: átlagembernek a celeb nem jó összehasonlítási alap. Se dietaban,se semmiben.
Hasonlítottam bármelyik színész testét is bármelyik átlag dolgozó emberéhez?
Nem.
Kizárólag a fogyásról írtam.
Annyit mondtam el, hogy igen a színésznek ez (ez is) a dolga, lefogy és hízik ha kell nem kis gázsiért.
Amit egyébként megtudna tenni ugyanúgy bárki.
"Egyszerűen nincs rá ideje, és energiája sem, nem fog tudni külön főzni, nem fog tudni heti 4-5x tornázni, hosszú évekig éjszakázik, rohan Aból Bbe, stresszel, munkàja van. Ez,hogy az étkezésen múlik,addig igaz míg 1,van időd magadra külön főzni, dobozolni, számolgatni, 2,van pénzed rá, 3, minőségi életet akarsz élni, mert a vasárnap eldobozolt sali szerdán már nem okés 4,minden egyéb dolog ami gátolja a metabolizmust ki van iktatva,vagy legalábbis minimalizálva 5,nincs semmilyen hormonális eltérésed, ami manapság már elég ritka"
Ez pedig pont a kifogás halmaz amiről beszéltem.
Nem kell heti 4-5 alkalommal edzeni.
Nem kell dobozolni, minden nap főzni, drága kajákat enni.
A hormonális probléma persze baj és megnehezíti a fogyást de közel sem lehetetleníti el.
17 több testépítő is elmondta már
én nekem tudom ki a kedvencem :D Kormos Zoli
Ő mondta hogy " szépen porciózzátok ki magatoknak a napi ételt a dobozodba, akkor nem tudsz csalni" 😁😁
nem úgy kell erősnek lenni hogy bevásároltál 2 kiló csokit meg 1 pack sört..
ne vedd meg és akkor nincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!