Hogyan lehetséges, hogy akár napokat is kibírnék, hogy nem eszek semmit?
Figyelt kérdés
Nem koplalok (szándékosan), nem vagyok anorexiás, és semmi ilyesmi. Azonban ma azt vettem észre, hogy jé 24 órája nem ettem semmit. Ettem pár falatot, de azt érzem, hogy napokat is kibírnék így. Visszagondolva, kb 3 hete van ez. Inni iszok, többet is mint szoktam, szénsavmentes ásványvizet literszám. Cukorbeteg sem vagyok, tehát passz. Nem érzem magam rosszul, csak egész egyszerűen elfelejtek enni, mert olyan mintha totál megszűnt volna az éhségérzetem.Járt már valaki így?tegnap 21:44
1/2 anonim válasza:
Én is így vagyok, mióta elhagytam az étrendemből a gyorsan felszívódó szénhidrátokat. Persze érzem, hogy fogy az erőm intenzívebb mozgás közben, de amúgy úgy érzem, hogy bármeddig ellennék kaja nélkül. Számomra jó ez az állapot, de arra mindig figyelek, hogy a szükséges tápanyagokat azért mindig bevigyem valamilyen formában.
2/2 anonim válasza:
Jó neked tudsz a kaján spórolni :D
Hány éves vagy? Csak mert gondolom nem fejlődő szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!