3 het alatt teljes zsiregetes lehetseges nalam?
Nem.
Gyanítom, hogy ezekkel a méretekkel, nő/lány vagy.
Az egészséges testzsírod valahol 20% felett van. Szóval lesz rajtad pár deka… inkább kiló, de annak ott is kell lennie.
Ha egészségesen fogysz. 3 hét alatt 1,5-2kgt tudsz leadni zsírból. Ha koplalsz, megy minden, de nem éri meg.
Ha nincs rajtad egy deka zsír sem, akkor meghalsz, szóval ne célozz ilyesmit. Az 1-es által említett 20% alatt csak rendkívül aktív, nagyon sportos emberek vagy élsportolók vannak, a fitnesz kategóriában elérnek 12-13%-ot is, de ekkor már nagyrészt kimarad a menstruáció és egyéb egészségügyi problémák is fellépnek. 20%-al már nagyon vékony vagy, 25%-al is, és még 30-32% testzsír is teljesen normális, a mindennapi életben átlagos vagy annál jobb.
A zsír eloszlása is befolyásolja a kinézetet, meg persze, hogy mennyi izom van alatta. Inkább az izomnövelésre törekedj, az ad formát.
A neten csomó fotót lehet találni nőkről és férfiakról a hozzájuk rendelt testzsírszázalékokkal, de ezek nem túl megalapozottak, leginkább véletlenszerűen odaírt valaki valamit.
Itt egy hiteles:
Szóval ne akarj "minden" zsírt eltávolítani magadról.
Hm, tényleg nagyon alá lőttem azzal a 20%-al :) még a 30-32 is bőven jó nőknél valóban.
1es voltam
De pl ott van Gog Aniko, rajta egy deka zsir sincs, megis egeszseges, vagy pl Bruce Lee is ilyen volt, rajta sem volt egy gramm zsir sem.
Csak peldakent hoztam fel oket.
Most neztem meg, a testzsir szazalekom 30.83 atlafos kategoriaban eppenhogy csak bnne maradok...
Ha fogynek 10 kilot, masabb lenne, de 3 het alatt nem hiszem hogy menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!