Fogyás hoz alkalmazások?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani fogyást segítő appokat? Kinek mi vált be?
Ugyanitt szívesen fogadok tippeket hogy mégis hogyan legyen kisebb az úszógumi és a toka.
Köszönöm! 🥰
19L
2022. aug. 26. 17:19
1/10 anonim válasza:
Nekem két app vált be, a Zabáljkevesebbet és a Mozogjtöbbet.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es, akkor további sok sikert a használatához. Javaslom mellé a Nelégytahó-t is, sokat segítene neked az is. ;)
2022. aug. 26. 19:48
3/10 anonim válasza:
Arra egyáltalán nincs szükségem.
4/10 anonim válasza:
Kalóriabázis elsősorban, mert a kaja a legfontosabb. Ha nem vagy deficitben, nem fogysz.
C25k nekem segített megtanulni futni.
Conqueror Challange-en kmgyűjtő kihívásokat csinálok
5/10 A kérdező kommentje:
4-es:
Köszönöm szépen, ezekről az alkalmazásokról még nem is hallottam. 🥰
2022. aug. 26. 22:57
6/10 anonim válasza:
Én kalóriaszámlálásra YAZIO-t használtam, valószínűleg hallottál már róla, nekem nagyon bejött.
Illetve még a Female Fitness tudom ajánlani, jó kis edzések vannak rajta.
Sok sikert!🥰
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 6-os! 🥰
2022. aug. 27. 00:17
9/10 anonim válasza:
Én a kalóriabázist használom, de tulajdonképpen ugyanaz a funkciója, mint a yazio.
Illetve a Zombies,run alkalmazással futok. Motiváló, ha kergetnek :D
10/10 anonim válasza:
Mivel a kaja a legfontosabb, a kalóriabázis amit ajánlok. Sokan a yaziot is szeretik de nekem a kalóriabázis jött be. Irtam privatot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!