Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegem van a kövérségből, le...

Elegem van a kövérségből, le akarok fogyni legalább 10 kilót. Egészséges tempóban ez mennyi időbe telne?

Figyelt kérdés
okt. 29. 18:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, a sok beszűkült! Nézegeti a tükörben magát, honnan lehetne pár dekát ledolgozni, hogy értékes ember legyen a közösségben, ahová jár. Én befizetem a 10-12 millió forintot évente adó+járulék címen úgy, hogy nincs is diplomám, és alkalmazott vagyok. Többet ne várjon el tőlem a közösség. Mind lesz0phattok! Dagadt vagyok, igen, és ha akarom, nem fürdök, csak miattad, és melléd ülök egész nap, mert úgy szeretlek, te sportfasiszta.
nov. 2. 12:02
 32/40 anonim ***** válasza:

Azért különbséget kellene tudni tenni kövér=elhízott, illetve a túlsúly között. Marhára nem mindegy.

Egyébként mindenkinek arra van ideje amire akarja.

Én voltam elhízott, megoldottam. Nehezen, egyedül nem is ment, hiába próbalkoztam tizenéven keresztül. Be kell látni ha nem megy és segítséget keresni. Sok évem ment el hiába arra, hogy szégyelltem:(

Dietetikus ajánlásait fogadtam meg.

Lowcarb, ésszerű kalória csökkentés ( nem koplalás), rendszeres mozgás, teljesn életmódváltás keretein belül. Fontos volt mit eszem, nem csak a kalóriák.

Dolgozom e mellette? Nyilván igen. Fárasztó a sport meló után? Heti 5x 2 óra nagyon fárasztó, de még mindig könnyebb így élni, legogyva, edzésekre járni, évek óta diétázni, mint amikor éjjelente fulladtam, és mindenem fájt a mozgástól. Féltettem az életem.

Teljesen mindegy meddig tart, ha eldöntötted, kezdj bele, és majd alakul. Ez úgyis egyéni dolog. Addig könnyebb megfogni amíg kisebb a felesleg. Mert a hízás ritkán stagnál, ha már valakinél megindult, nagy eséllyel csak egyre több lesz.

Én sem vagyok oda érte, hogy 5.45re otthon lehetnèk este, ehelyett mozognom kell még hulla fáradtan, hogy ne hízzak vissza.

Attól senki nem lesz sportfasiszta, hogy szeretne életben maradni, nem a súlyfelesleg miatt meghalni.

nov. 2. 21:11
 33/40 anonim ***** válasza:
A különbség ott lehet, hogy míg kinézetre kövérnek mondanak valakit, ő tudja magáról, hogy 110 kilóval felszalad 3 emeletet zihálás nélkül, vagy leteker 100km-t biciklivel és jól érzi magát utána, akkor még nincs nagy gond. Nem az éjjeli légzéskihagyás, vagy a minden mozgástól fájó test kínozza. De a közösség nagyon általánosít.
nov. 3. 08:08
 34/40 anonim ***** válasza:

31.

Ugye tudod hogy a fogyás nem csak a kinézetről szól, hanem az egészségről is? Meg normál testalkattal minden kényelmesebb, komfortosabb. Meg szerintem az is klassz dolog, ha gond nélkül fel tud valaki menni mondjuk 2 emeletet lépcsőn.

Megmagyarázod egy ideológiával a dagadtságod hogy kevésbé érezd magad rosszul tőle, de a reakcióidat elnézve borzasztó frusztrált vagy miatta.

Igen, lefogyni nagyon nehéz dolog, és hosszú idő. De hidd el, sokkal boldogabb ember lennél utána...

Idő meg arra van amire akarjuk. Én is felnőtt dolgozó ember vagyok, mégis jut időm sportra. Ha találsz egy olyan sportot amit szeretsz, akkor nyert ügyed van, mert örömmel fogsz rá időt szakítani.

nov. 3. 09:35
 35/40 anonim ***** válasza:
31 vagyok: Volt egy rossz gyerekkorom. Minden nap a vonat alá feküdhettem volna iskolába menet, mert a többiek ny0m0rékként kezeltek a rossz tesi eredményeim miatt. Egy fogyatékos önképével éltem 8 évig. Találtam olyan dolgokat, amikben nem vagyok béna, sőt kiemelkedő vagyok, és országos díjakat is begyűjtöttem. Ezek miatt élek lassan 50 éve. Jól érzem magam a sikerélményeim miatt. Egyedül az embereket nem szeretem, mert nem jutnak el odáig, hogy talán ez másban jó. Dühös vagyok rájuk. Most miattuk adjam fel a saját egyéniségemet? A gyűlöletemmel nem tudok mit kezdeni, egyedül szeretek lenni, és kevés emberrel jövök ki csak jól. Általában azokkal, akik nem fognak vissza a céljaim elérésében.
nov. 3. 11:28
 36/40 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú hogy ilyen traumával kell együtt élned. De azért azt neked is be kell látni hogy ez a düh és embergyűlölet amivel együtt élsz, nem oké. Pszichológushoz mennék a helyedben, sosem késő...
nov. 3. 11:39
 37/40 A kérdező kommentje:
"Köszi", hogy szétoffoltátok a topikomat...
nov. 3. 12:00
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem érzem úgy, hogy kell segítség. Akkor bevallanám, hogy béna vagyok. Szeretek programozni, mesterséges intelligenciával szórakozni, egyedi bicikliket és gokartokat építeni a szabadidőmben. A melóban meg sok tapasztalatomat felhasználom, és oktatom is, akit érdemesnek látok erre. A munkámért kapott pénzem egy részéből pedig a kormányváltás ügyét és a szürkegazdaság kifehérítését támogatom. Szeretnék egy jobb világot, ahol megkérdezik, mit csinálsz, mielőtt lebeszélnek róla, és beb-sznak edzeni.
nov. 3. 12:02
 39/40 anonim ***** válasza:
33. A különbségtételt azért írtam, mert a kérdezőnek elvileg elege van a kövérségből, mégis 10 kg fogyásról beszél. Az nem kövérség, csak túlsúly. Egyébként az egészség milliószor fontosabb, mint a külsőségek. És nem 110kg voltam amikor már mindenem fájt, inkább közeledtem a 200 felé. Szerintem 1 éven belül elértem volna ha továbbra sem álltam volna bele az életmódváltásba, és a mozgásba.
nov. 3. 15:55
 40/40 anonim ***** válasza:
A lelki egészség már 10 kilótól is sérülhet, ha olyan közösségbe kényszerül járni az ember, ahol bántják miatta. Szerintem már írtak itt hasonlót. A gyerekkori öngyilkosság, vagy a rák okozója is lehet az önértékelési zavar, meg a szünet nélküli szorongás, miközben lehet, hogy nem is annyira elhízott valaki, hogy infarktusa, vagy sztrókja legyen tőle. Nem szabad a rosszakarókra hallgatni, józannak kell maradni. Háziorvos és pszichológus véleményét is ki kell kérni, mert lehet egy szociopata közösség, ahol a jó tanulót, vagy éppen a nemdohányzó társukat ki akarják csinálni a többiek. Ha lefogy, találnak rajta más cikizni valót, és bevesz 2 doboz altatót, ha nem bírja már. Az osztálytársai meg a sírköve tetején töltik a pezsgőspoharakat, és kiposztolják!
nov. 4. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!