Elegem van a kövérségből, le akarok fogyni legalább 10 kilót. Egészséges tempóban ez mennyi időbe telne?
Figyelt kérdés
okt. 29. 18:26
1/40 A kérdező kommentje:
30-as pasi vagyok, ha ez számít valamit.
okt. 29. 18:27
2/40 anonim válasza:
Heti fél-egy kiló a reális egy tartható kalóriadeficit mellett.
3/40 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha most elkezdem, maximum Január közepére érem el a kívánt testsúlyt.
okt. 29. 19:05
4/40 anonim válasza:
Talán,... de ezt csakis drasztikus életmódváltással és kiszámolt étrenddel.... de abba bele kell tanulni, az életmódváltást meg meg kell tudni tartani... ne tűzz ki ilyen rövid határidőket, .ert csak csalódni fogsz... pláne ha még ott tartasz, hogy gyk-n kérdezgeted, hogy egyáltalán hogyan.
5/40 anonim válasza:
Hajrá! Nekem is elegem van én is le akarok fogyni!!!!
7/40 anonim válasza:
Olyan 4-5 hónap alatt kényelmesen. Kcal számolás az elsődleges. De közben figyelni kell hogy magas rost és fehérjetartalmú ételeket egyél, így kevésbé leszel éhes és kevésbé épül le az izomzatod. Minden tápanyagra szükség van, ne zárd ki a szénhidrátokat sem, mint azt sokan csinálják. Érdemes vitamint is szedni pluszban, főleg így télen. És az egyik legfontosabb: sportolni is kellene....
8/40 A kérdező kommentje:
Persze, mert szerinted 4-5 hónapot fogok várni? 😅
Egy francokat. Nekem nincsen időm.
2 hónap még pont jó lenne.
Mindegy, majd kidolgozok magamnak egy módszert.
okt. 30. 08:34
9/40 anonim válasza:
Meghízni volt időd? Miért nincs időd? 4-5 hónap egyáltalán nem sok
De akkor dolgozz ki egy módszert, max nem fogod tudni tartani. 🤷🏼♀️ A 10 kiló nem olyan sok, nagy bajod akkor sem lesz ha koplalsz, de azért nem az az egészséges. Főleg hogy gondolom zsírból szeretnél fogyni és nem izomból... Meg ugye az ilyen hirtelen fogyások után szokott jelentkezni a jojó effektus... eléred a célt, majd visszatérsz a régi szokásokhoz, és még többet szedsz vissza. Persze mondhatod hogy veled nem így lesz, de igen nagy az esélye hogy így lesz. De te tudod, te dolgod, hajrá! :)
10/40 anonim válasza:
Aki túl gyorsan vár eredményt, az bele fog bukni, ha le is fogysz, vissza fogod hízni nagyon hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!