Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegem van a kövérségből, le...

Elegem van a kövérségből, le akarok fogyni legalább 10 kilót. Egészséges tempóban ez mennyi időbe telne?

Figyelt kérdés
okt. 29. 18:26
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
0%

Elsőkézből:

'csába a kalória számolással!

Edd annak a felét, amit eddig ettél!

Sétálj minden este kb 2-3 km-t!

Ha teheted, este 6 után csak gyümölcsöt egyél!

Édességet, kenyeret, tésztát módjával!

Bízz magadban!

Meglátod, nem marad el az eredmény!

Egyébként mi az, hogy kövér?

Mert csak a testsúly -mint szám- nem mérvadó.

okt. 31. 13:09
 22/40 anonim válasza:
0%

Elsőkézből:

Edd a felét, mint eddig etted!

Este 6 után csak gyümölcsöt.

Igyál sokat, néha akkor is, amikor éhesnek érzed magadat!

Édességet korlátozni, tésztaféléket, kenyeret minimalizáld!

Sétálj naponta 1-2 órát!

Egyébként a testsúly önállóan nem a kövérség mutatószáma.

okt. 31. 13:30
 23/40 anonim ***** válasza:
84%
Edd annak a felét amit eddig ettél... na ez a totális zsákbamacska...
okt. 31. 16:16
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekkoromban a társaim öngyilkosságba akartak hajszolni, hogy jobb legyen az osztály sportteljesítménye nélkülem. Anyagi okokból nem volt lehetőségem iskolát váltani, de tuti, hogy a másik helyen sem lett volna jobb nekem kövéren. Ez az emberi faj nem érdemli meg azt, hogy sok energiát áldozz arra, hogy tetsszél másoknak, miközben te nem éred el saját céljaidat, amiket elképzeltél (végzettségek, anyagi kitörés, biztonság, elismertség, hitelesség, értékesség, függetlenség, mentális jólét, és sok idő mindarra, amit szeretsz és nem muszájból csinálod). Ők meg örülnek, hogy te is csöves leszel, és nem törsz ki a gödörből. Megéri a külsőddel annyit foglalkozni?
nov. 1. 09:51
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
Ő le akar fogyni, ne beszéljétek le róla! Keveset eszel, de sok részletben, hogy a gyomrod ne lyukadjon ki. Főleg olyat, amit ha kiteszel a kertbe, nem viszik el az élőlények, pl teljes kiőrlésű keksz, zabpehely :-) Elfárasztod magad minden nap, és éhesen zuhansz le aludni. Ne legyen erőd a falatot a szádhoz emelni. A sok vizet javasolták, de attól sokat kell ám pisilni, és nem tudsz éjjel regenerálódni, ha 3x felkelsz. Gyümölcs tele van cukorral, az is hizlal. Szellemileg gyenge leszel az energiahiánytól, de az emberek többsége kinézettel épít karriert, vegyél róluk példát! Ha meg pl adóbevallást kell írnod, egyél előtte csokit, hogy ideiglenesen vágjon az eszed.
nov. 1. 10:05
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Jajj istenem milyen hülyeségeket összehordtok itt… szerencsétlen csak szeretne leadni pár kilót, de ennyi ellentmondásos javarészt rossz tanácsot…

Élén a sokat iszol egész éjjel pisilsszel.. anyám… vannak bajok a toronyban rendesen.

Kérdező ha gondolod írj egy privátot és leírom hogyan tudsz ténylegesen lefogyni és életmódot váltani, 2013ban 120kg ról mentem le 85re és azóta is tartom.

nov. 1. 10:46
 27/40 anonim ***** válasza:

17+

Edzés után kell a táplálék, akkor is, ha este 10re érsz haza edzésről! Ha nincs fehérje bevitel edzés után nem fejlődnek az izmok, csak leépülnek, reggel pedig úgy kellsz fel, mint akit agyon vertek.

Állítom ezt 15 évnyi sport múlttal a hátam mögött, úgy hogy ebből 6 évig versenysportolókkal edzettem.

nov. 1. 10:54
 28/40 anonim ***** válasza:

Az is nettó faxság, lehet, hogy 15éve edzel, de az emésztésről nem sok a fogalmad... személy függő, de az elfogyasztott tápanyagok 3-5 de akár 8óra is lehet, mire odakerülnek, hogy egy izomba felszívódhasson az a csirkemell amot megettél... tehát ha este 8kor edzel pl, de 5órakor ettél, akkor pont semmi szükség nincs arra, hogy egyél edzés után...

Ha meg reggel úgy kelsz mint akit agyonvertek, akkor valami komoly baj van az inzulin háztartásoddal, annak pedig semmi köze a fehérjékhez vagy az izomfejlődésedhez.

nov. 1. 12:13
 29/40 anonim ***** válasza:
63%
6-tól 18-ig dolgozom, a franc fog még utána edzésre járni. A jó kinézet is státusszimbólum. Aki munkából él, fáradt örökké. Valaki még tanul is mellette, nekem az sem menne. Meg még gyerekkel is foglalkozik. Éjjel kettőkor még egy kosármeccs? Majd a sírban alszom, addig minek? Hogya faxba fér bele ennyi minden egy rohadt napba?
nov. 1. 22:43
 30/40 anonim ***** válasza:
Egy életünk van. Ha az, amit szeretünk csinálni, az nem pont a sport, akkor meglátszik rajtunk. Én ha nem foglalkozom eleget elektronikával, akkor úgy érzem, felesleges élnem. Lassan 50 éve érdekel és mindennap újat tanulok, amíg mások visszafejlődnek. Érdemes korán kelni, későn feküdni ezért az izgalmas, trükkökkel és logikával teli tudományért, amit nem lehet elég jól tudni. Ha meghalok a testsúlyom miatt, már nem fogom bánni. Legalább jól éreztem magam, sikerélményeim voltak, nem éltem hitelből, nem éltem mások kárán, és nem voltam mások papucsa. Értéket adok a forintnak, még mások csak rontják, és mégsem a gazdagodás a fő célom, és ez fontos! Ezzel a gondolattal elégedetten halnék meg! De jó lenne még 5-600 év, az meg nem megy edzéssel, csoda kéne.
nov. 1. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!