Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni az...

Miért nem tudok fogyni az étkezés jelentős csökkentésével?

Figyelt kérdés
Nagy súlyról indulok,126 kg,így a mozgás egyelőre minimális,csak heti 1-szer úszni jàrok és itthon tornázom. Saxendával szúrom magam,ami elveszi az étvàgyat,nem is eszem többet,mint napi 1200,nagyon max 1500 kcal. (Előtte jóval többet ettem) Pajzsmirigy alulműködésem van és IR-es vagyok. Ez így megy 2 hónapja,de fogyni semmit nem sikerült. Mit kellene tennem,hogy meginduljon a fogyás?
okt. 15. 14:50
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha ilyen problémáid vannak, akkor szerintem orvoshoz kéne fordulnod a kérdéseddel.
okt. 15. 14:58
 2/42 A kérdező kommentje:
Sajnos ő is csak annyit tudott erre mondani, hogy lehet csak lassabban indul be a fogyás. Meg hogy pm alulműködéssel nagyon nehéz fogyni.
okt. 15. 15:02
 3/42 anonim ***** válasza:
86%
A pajzsmirigy alulműködésre szedsz gyógyszert? Jársz szakorvoshoz? Lehet, hogy gyógyszert kéne szedni, vagy ha már szeded, akkor növelni az adagot. Ilyen nagy kezdősúlyról kizárt, hogy ne fogyj ilyen minimális kalória bevitel mellett. Ha mégse, akkor baj van, az már orvosi segítség kérdése.
okt. 15. 15:27
 4/42 anonim ***** válasza:
85%

A pm gyogyszert kéne jól beállítani

Egyébként 1200-1500 kozott ez 126 kilósan brutális éhezés. Pm mellett is. Ennél fogyashoz tobbet kene enni

okt. 15. 15:38
 5/42 A kérdező kommentje:
Szedek gyógyszert, elvileg így már jó, 2 alatti a tsh-m. És a saxendától egyáltalán nem vagyok éhes, vagy ha mégis, 1-2 falat után jóllakottnak èrzem magam.
okt. 15. 16:14
 6/42 anonim ***** válasza:
15%

A szervezet koplalásának és eheztetésének nem sok köze van az éhség érzethez.

A te tested bizony éhezik

okt. 15. 16:16
 7/42 anonim ***** válasza:

Akkor az egy rossz orvos, ha csak ennyit tud mondani.

Igen, ez valóban egészségtelen mennyiségű étel. De ez nem magyarázza hogy miért nem fogysz. Biztosan jól számolsz? Ha igen, akkor javaslom hogy keress egy új orvost és/vagy egy dietetikust.

okt. 15. 16:19
 8/42 anonim ***** válasza:
83%
Azért ha 126 kg vagy és állításod szerint visszavetted a kaját akkor 2 hónap alatt vagy 10-15 kilót már fogynod kellett volna.Valami elvan itt csúszva, nem jól számolod vagy esetleg nassolsz a főétkezések között?Üdítőket nem iszol?
okt. 15. 17:40
 9/42 anonim ***** válasza:
53%

Írd már le, mit és mennyit eszel egy nap, mert ez így lehetetlen. Minden kocka csokit bele kell számolni.

Próbálj sétálni legalább napi fél órát.

okt. 15. 19:21
 10/42 A kérdező kommentje:
Kalóriabázisban számolom, és igen, mindent beleszámolok. Nem eszem csak egészséges kajákat,mert van,hogy az ebédem egy zacskós leves, vagy épp egy szendvics, de tényleg nem szoktam nasizni vagy cukros üdítőket inni.
okt. 15. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!