Miért nem tudok fogyni az étkezés jelentős csökkentésével?
Figyelt kérdés
Nagy súlyról indulok,126 kg,így a mozgás egyelőre minimális,csak heti 1-szer úszni jàrok és itthon tornázom. Saxendával szúrom magam,ami elveszi az étvàgyat,nem is eszem többet,mint napi 1200,nagyon max 1500 kcal. (Előtte jóval többet ettem) Pajzsmirigy alulműködésem van és IR-es vagyok. Ez így megy 2 hónapja,de fogyni semmit nem sikerült. Mit kellene tennem,hogy meginduljon a fogyás?okt. 15. 14:50
41/42 anonim válasza:
Hát fél év alatt 7 kiló koplalással az nálad is érthetetlen, 40-es, fizikai lehetetlenség. Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint a szükségleted, akkor kötelező fogyni.
42/42 anonim válasza:
41. Ez van. Nekem aztán mindegy ki mit hisz vagy sem:) Ez történt, olyan körülmények közt amit leírtam. Ez amúgy egy 1000kalóriás kínszenvedés volt, soha többet nem csinálnám. Akkor láttam egy riportot egy nőről aki csinálta és 10 hónap alatt valami 80kg lement neki. De ez már régi sok éves tapasztalat. Mindegy is, mert amúgy sem bírtam volna egy életen át.
Még tizenévesen olyan is volt, amikor 8 napig csak vizet ittam, és nem fogytam semmit.
Azóta nagyobb súlyról kezdve 4 évembe telt teljesen lefogyni egy teljesen átalakított, szénhidrátcsökkentett,
kcalcsökkentett de nem éhezős, rendszeres mozgásos életmódváltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!