Miért nem tudok fogyni az étkezés jelentős csökkentésével?
Össze visdza beszélsz, gondolom ugyanilyen pontosan méred a kaját is és számolod a kalóriát. Hülyére veszel mindenkit és normális választ várnál.
Azzal kezdted, hogy két hónap alatt semmit nem fogytál. Aztán benyögöd, hogy két hónap alatt 6 kg-ot fogytál. Csak szólok, ekkora súlyból ez kevés, ha tényleg normálisan számolnál mindent, 15 kg lement volna. Ki ne találd már, hogy 126 kg-ról 1200-1500 kcal bevitellel nem lehet fogyni. Én 59-ről 1400-el simán fogyok.
Az rettentő frusztráló, hogy sok sovány mindent összezabál, nem is sportol es ha sokat eszik nagyobbakat tojik. De nem hízik. Volt pasim nem sportolt, nem is dolgozott, es hiaba evett meg egy nap 2 méter bagettet, 1 liter kakaót, cukros pepsit, 400 gramm csokis süteményt plusz főétkezések, 74 kilót nem haladta meg!
Mar gyűlöltem emiatt!
Es mar 52 eves volt, nem tini.
Így étkezett mindig.
Ha kihagyott egy vacsorat masnap mar 2 kilóval könnyebb volt, lapos lett a hasa.
Én meg híztam puffadtam mindentől en mar 90 kiló körül voltam, a 2000 kalória alatti étrendtől ő meg isten tudja hányezer kalóriát evett egy nap!
Úgy néztem ki már mellette mint egy elefánt.
Ez meg sose hízott, mint a férges malac.
#24 egyértelműen mindenkinél máshogy szívódik fel a tápanyag.
Sokak szerint a szervezet is alkalmazkodik, ezért van, hogy pl. a nagy diéták nem annyira látványosak, mert ínséges időben a szervezet jobban hasznosítja a kevés bejutó energiát.
Már csak azt nem érti az ember az "okos szervezetén", hogy ha valaki kövér az miért nem esik le neki :))
24
Ha valóban ez történt, akkor viszont beteg volt. Azért nem mindig csak a Kcal számít... Egy barátom pl Chron betegségben szenved. Ő hiába evett bármennyit, csont és bőr volt, sem zsírt, semi izmot nem tudott magára szedni, mert nem szívódtak fel a tápanyagok, ezért nagyon durván alultáplált volt. Ijesztően nézett ki, mint egy élőhalott, nyilván tönkrementek a fogai is, be volt esve az arca, borzalmasan nézett ki... Mikor sok év kinlódás után a sokadik orvos be tudta végre állítani a gyóygszerezését, megszünt ez a probléma. Azóta tök jól kipattinttotta magát, a csontvázból egy helyes-sportos srác lett. Persze hízni továbbra sem nagyon hízik, hiszen nem tudják a betegségét 100%-ban tönetmentessé tenni. De tudatos étkezéssel és mozgással már legalább izmot fel tudott szedni, meg azért némi zsírt is és most már úgy néz ki mint egy átlagos vékony testalkatú ember, nem mint egy beteg.
Mondjuk az exem nem volt Crohn beteg es nem volt durván alultáplált, 74 kiló volt, de alacsony, 160 cm körül. Tehát nem volt sovány.
Semmi baja nem volt.
De ha így jobban alszunk es szebb lesz a világképünk, fogjuk rá, hogy beteg volt!
De nem is hízott, mindig 74 kiló maradt, bármennyit evett. Iszonyat mennyiségeket evett!
Nekem már mindegy, ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!