1hónap alatt lehet fogyni 8kgot ?
Figyelt kérdés
Indulosuly 125kgokt. 25. 16:27
1/10 A kérdező kommentje:
Egyszer még 10evvel ezelőtt fogytam 10kilot 6het alatt szóval heti 2kilot. Akkor 72kgrol 62kgra
okt. 25. 16:39
2/10 anonim válasza:
Egészségesen és úgy, hogy meg is tudd tartani, úgy nem.
3/10 anonim válasza:
Egészségtelenül se, nem jön ki a kalóriahiány, hacsak nem edz egész nap. Halkan mondom: 6 hét alatt 10 kiló az nem heti 2, de az is hihetetlen.
4/10 anonim válasza:
Ilyen nagy súlynál valószínűleg ennek kb a fele víz volt és salakanyag, zsírból jó ha 5 kilót fogytál. Heti 1 kg az amit zsírból lehet fogyni. De heti fél sokkal kényelmesebb és egészségesebb.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem…de mindegy. Ha 125 kg vagy, akkor nem 8 kilót kell fogynod és nem egy hónap alatt kell lefogyni.
6/10 anonim válasza:
Én 130-ról az első hónapban 8 kilót fogytam.
Tudom, hogy ennek nagy része víz meg salakanyag, de akkor is nagy lendületet adott, hogy van látszatja annak, amit csinálok.
Második hónapban már "csak" 5 kg ment le. Utána pedig amíg a 85 kilót elértem, átlag heti 3.
Na, onnantól már sokkal lassabban ment, egy év alatt ment le kb 10 kiló.
7/10 anonim válasza:
Nem tudsz. Viszont 2 hónap alatt már le tudod adni, ráadásul úgy, hogy tudd is tartani majd később a súlyod.
8/10 anonim válasza:
bocs, HAVI 3 kilót akartam írni, nem heti, természetesen. 6. voltam.
9/10 anonim válasza:
Háát lehetni éppenséggel lehet...
Kérdés, hogy mi lesz az egy hónap után?
10/10 anonim válasza:
Ha nagyon dagadt valaki akkor lehetséges amúgy meg nem nagyon, heti 1 kg reális cél lehet de hova sietsz ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!