Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék edzés nélkül...

Hogyan tudnék edzés nélkül izmot/súlyt felszedni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok , kb fél évig jártam edzeni és ennek már meg is volt az eredménye , megvoltam elégedve magammal ,viszont az elmúlt 2 hónapban munka miatt se időm se energiám nem volt edzeni ezért nagyon sokat fogytam , amúgy is vékony vagyok. Az lenne a kérdésem hogy edzés nélkül hogyan tudnék felszedni pár kilót ? Vagy akár otthoni edzéssel is sikerülhet ha rendszeren szedek proteint és kreatint ? Minden tanácsot elfogadok !

szept. 22. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

De, eltudnál.

Mindenre van időd, ha eléggé akarod. Nem akarod eléggé, ennyi.

szept. 23. 15:12
 12/21 Senior Séf ***** válasza:
100%
Kb úgy, mint hosszú életet élni anélkül, hogy megöregedj közben.
szept. 23. 17:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Sehogy, max zsírt tudsz felszedni megfelelő mozgás nélkül. De az meg nem fog jól kinézni, akkor már inkább maradj vékony.
szept. 23. 23:15
 14/21 anonim ***** válasza:
A 177 centihez az 56 kiló nagyon kevés. Szerintem hízhatsz is bőven. Az könnyebb, mint izmot építeni. Kardiozhatsz otthon, futhatsz például a környékeden, veszel néhány súlyzót. Tornázhatsz, gumiköteles edzéseket csinálhatsz.
szept. 24. 02:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Persze nem lesznek hatalmas izmaid, de talán jobb lesz, mint a mostani kinézeted, erőnléted, edzettséged.
szept. 24. 02:10
 16/21 anonim válasza:
Azt kell enned amit megkívánsz, legyen bármi is az. Felejtsd el a csirke-rizs és ilyen baromságokhoz való ragaszkodást. Kalória többlet kell és aki nehezen hízik csak így tudja elérni, túrós palacsinta, rántotthús sült burgonyával, mézes krémes sütemény, töltöttkáposzta, pizza, hamburger, zserbó, Eszterházy szelet, lekváros kenyér. Nálam ez hozta az áttörést, sós-édes-sós-édes amit megkívánsz tömd magadba, nincs azaz isten hogy ne növekedjen a súlyod. Bónusz: nálam edzésmentes időszakban így még vmennyi izom is jött fel rám a zsír mellett. Végre nem fúj el a szél, sokkal jobban érzem magam a bőrömben mert férfiként vékonykának lenni borzalmas.
szept. 24. 07:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Annyit eszek amennyit csak bírok , néhány grammot felszedek, de pár stresszes nap alatt amikor kevesebbet eszek 3-4 szer annyit le adok , szóval nagyon nehezen hizok..
szept. 24. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Amíg fogalmad nincs a kalóriaszámolás és a biológia alapjairól, addig nem tudunk segíteni.
szept. 24. 14:46
 19/21 anonim válasza:

Na mondok meg néhány tippet hogy növeld a kalóriát:

- miután annyit ettél amennyit tudtál igyál rá 2 nagy pohár vízet hogy szó szerint tágítsd a gyomrod. Vagy ezt kaja nélkül is, nagyon sok víz és kitágul fizikailag a gyomrod és több térfogatú kaja fog bleférni, de ezt hosszan rendszeresen csináld naponta többször, ha kell heteken át, és látni fogod több fog beléd férni

- ja és nem tudom eléggé hangsúlyozni azt edd amit kívánsz mondjuk egy sima étkezés után, chips, keksz bármi amit tudsz kapni a boltban, gumicukor bármi

- jégkrémet ha kicsit felolvasztod mikroban és azt kanalazod pillanatok alatt be sós kaja után azzal szépen megdobod a kalóriát, olyat vegyél amit szeretsz

Ha ezeket keményen nagyon tudatosan folyamat erre figyelve heteken át folytatod 100% hogy hízni fogsz

szept. 24. 17:32
 20/21 anonim válasza:
Ja és még valami, ha olyan stresszes, szorongós a napod hogy dió nagyságú a gyomrod és ezek se oldják meg, akkor válts munkahelyet vagy tanuld meg kezelni ezt a stresszes helyet vagy hogy másképp állj a dolgokhoz mert ez mindig akadályozni fog. Ez is nagyon nehéz folyamat sajnos de van rá mód, önismeret, önfejlesztés, pszichológia, szorongás stb témakörökben kell elmélyedni és ezeket is meg lehet oldani
szept. 24. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!