Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan ez?

Nem igazságtalan ez?

Figyelt kérdés

Bárkit le tudnék fogyasztani. Halálra idegelnek a panaszkodó kollégák, akik a cukros üdítő, fornetti...stb. majszolása közben panaszkodnak, hogy ők aztán nem tudnak fogyni, holott tele van az étrendük olyan szemét ételekkel, amik elhagyásával könnyen deficitbe kerülnének....

Az én étrendemben meg semmi élvezet, semmi rejtett kalória nincs, mégse mozdul a mérleg nyelve, csakis akkor, amikor nem dolgozok, mert akkor van alkalmam eleget mozogni.

1400 kcal mellett stagnálok, 1500 mellett hízok.

Számolt:

Bmr 1227, tdee 1424, szóval reális.

Évi 25 nap alatt meg nem fogok lefogyni (szabadság). Most mondjak fel?

Mondjuk akkor biztos lefogyok, vagy hamarabb patkolok el valami betegségben az egész családommal.

Nem vagyok egyébként súlyosan elhízott, csak 10 kiló van rajtam, de pont elég ha nem megy le.

júl. 25. 12:35
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Őszintén ez a hét végül csaló hétté alakult.

A Calamari + saláta mellé le-lecsúszott a baklava és a sör is. ;) Bár lehet, hogy az emelt aktivitás mellett nullszaldós lesz így is.

Mindegy.

Visszautazunk és visszaállok. 50-100 kcal deficittel is lehet fogyni, csak csigalassan.

Egy laborra is foglaltam időpontot. Pajzsmirigy markerek plusz HbA1c (első körben, később terhelés ha ez rossz).

júl. 27. 20:47
 32/35 anonim válasza:
0%
Én spec 4kor kelek futni, szóval ez a nincs idő sportolni egy olyan férj mellett, aki nem 5:40-kor indul dolgozni (az enyém igen, és ezért kell ilyen korán kelnem, hogy a gyerekkel legyen otthon valaki.)
aug. 7. 07:55
 33/35 A kérdező kommentje:

32,

Egészségedre váljon! :)

Részemről passzolom. Így is csak 3-4 órát tudok aludni, azt is több részletben. Erősen kétlem, hogy még korábbi keléssel, még 1,5 órát áldozva az egyébként is kevés alvásomból (1,5-2,5 alvással nem élnék), az én egészségemnek is használna. ;)

Méhsüllyedéssel egyébként se a futás az én sportom.

aug. 8. 05:45
 34/35 anonim válasza:
0%

Le lehet feküdni korábban, illetve lehet sétálni, biciklizni, de latom kifogás az van mindenre.

Ezért nem fogsz le. Tenni kell érte sajnos.

aug. 8. 07:20
 35/35 A kérdező kommentje:

"Le lehet feküdni korábban"

Hogy az én életemben mit lehet, vagy mit nem, azt te kívülről nem tudhatod, úgyhogy hagyjuk! ;)

Tartós beteg gyereket nevelek, ki van számolva minden percem.

Egyébként meg kerekezek, ami elkerülte a figyelmedet. Hogy nem órakat? Nem is, mivel időspórolás miatt megyek biciklivel. Ha nem sietnék, sétálnék helyette.

42 kilósan se futottam hajnalban a súlytartáshoz, nem most fogom elkezdeni. Hogy így évekbe telhet lefogyni... El kell fogadnom.

aug. 9. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!