Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan ez?

Nem igazságtalan ez?

Figyelt kérdés

Bárkit le tudnék fogyasztani. Halálra idegelnek a panaszkodó kollégák, akik a cukros üdítő, fornetti...stb. majszolása közben panaszkodnak, hogy ők aztán nem tudnak fogyni, holott tele van az étrendük olyan szemét ételekkel, amik elhagyásával könnyen deficitbe kerülnének....

Az én étrendemben meg semmi élvezet, semmi rejtett kalória nincs, mégse mozdul a mérleg nyelve, csakis akkor, amikor nem dolgozok, mert akkor van alkalmam eleget mozogni.

1400 kcal mellett stagnálok, 1500 mellett hízok.

Számolt:

Bmr 1227, tdee 1424, szóval reális.

Évi 25 nap alatt meg nem fogok lefogyni (szabadság). Most mondjak fel?

Mondjuk akkor biztos lefogyok, vagy hamarabb patkolok el valami betegségben az egész családommal.

Nem vagyok egyébként súlyosan elhízott, csak 10 kiló van rajtam, de pont elég ha nem megy le.

júl. 25. 12:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Pajzsmirigy és egyéb hormon szintek rendben vannak?

Nem tudsz munka mellett mégis beiktatni valami sportot? Pl reggel vagy este elmenni futni vagy edzőterembe? Nem is kéne minden nap, úgyis ajánlott pihenőnapot tartani.

júl. 25. 16:51
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégéken nincs alkalmad mozogni?
júl. 25. 16:53
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
A fogyás messze több, mint étrend... Tán épp ez a gond.
júl. 25. 18:28
 14/35 anonim ***** válasza:
72%

"Bárkit le tudnék fogyasztani."

Elég nagyképüség ilyet állítani, ha még saját magadnál sem vagy képes rá!

júl. 25. 19:23
 15/35 A kérdező kommentje:
Hétvégékkel nincs gond, csak nem pótol egy hetet. Játszóterezünk, biciklizünk, hazimunka...stb. Hétköznap nagyon nehéz beilleszteni bármit. 5-1/2 6 mire hazaérünk, lecke (iskolaidőben), vacsora, 8-kor fektetés. Legközelebbi terem 1,5 óra, nem fér bele.
júl. 25. 19:51
 16/35 A kérdező kommentje:

"Pajzsmirigy és egyéb hormon szintek rendben vannak?"

Legutóbb még jók voltak, de nem ártana ismételni. Meg egy IR-t. Terhesen gdm-es voltam. Elvileg visszaállt, bár nem volt teljesen hibátlan a kontroll érték (beesett az éhomi alá a 2 órás). Lehet azóta rosszabb.

júl. 25. 19:53
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

Évi 25 nap alatt meg nem fogok lefogyni (szabadság). Most mondjak fel?

Hétvégéken mit csinálsz?

júl. 25. 20:30
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel épp yazio appot használva fogytam 10kilót. Jó az. Kérdező, mit és hány órában dolgozol ?
júl. 25. 20:41
 19/35 anonim ***** válasza:
45%

na, már megint jönnek a biztos titokban zabálsz, csak nem vallod be kommentek.

Kérdező, teljesen átérzem a helyzeted. Én nagyon alacsony vagyok 158 cm (ebből kifolyólag madáradagokat ehetek) és rendkívül hízékony, egy hétvége alatt képes vagyok felszedni 4 kilót, ha nem figyelek oda, amit alig tudok utána ledolgozni. Extra lassú az anyagcserém. Rajtam sokkal több felesleg van, mégsem mozdult semmit a mérleg. Menstruáció környékén toleránsabb vagyok, mert ilyenkor vizesedem, na de hogy 1 hónap alatt lemegy kb 1 kg nagy túlsúlyból, meg még van hogy hízok is...az elfogadhatatlan.

Mondom nekem mi vált be...Először is: Szénhidrát! Nem, nem csak akkor ha cukros vagy inzulinrezisztens, pajzsmirigyes vagy. Ez legyen az első lépés, hogy lecsökkented. Én folyamatosan grammra pontosan mérem, és nekem max 100 gramm szénhidrátig működik. Stabilan fogyok. Nekem az 1500 kalória az maximum durva edzős kardiós napokon lehet csak, ekkor szintén a 100 g CH, nem edzős napokon max 1200 kalória, és max 60 gramm CH. Illetve a glutén...fogalmam sincs miért, nem vagyok érzékeny tudtommal, de ha valamiért rendszeresen glutén tartalmú ételeket eszek, szintén stagnálok.

Ezeket próbáld módosítani.

Másrészt...nagyon nehéz kivitelezni ezt az étrendet, már olyan szinten le kell szorítanod a kalóriákat, a CH-t, hogy nem tudsz mindenre figyelni, változatosan enni. Én most azt csinálom egy ideje, hogy rendelem az update-tól. (teletálon belül van) Minden nap van desszert is nekem a főétel mellé, amiben ilyen max 10 gramm CH van. Az ebéd is nagyon finom, változatos, van vagy 5 fajta CH csökkentett étel amiből választhatsz. Nem olcsó, de nekem így heti 5 napra kijön kb 15.000 Ft-ól. A reggelim egy fehérje shake kollagénnel, vitaminokkal. Ebédre az update kaja, utána délután desszert, és este már semmi, böjtölök. Csak hétvégén főzök általában mindig ugyanazt. Ez iszonyatosan megkönnyíti a dolgom, csak így tudom csinálni. Mellette heti 4 edzés, 2 kardio, 2 súlyzós.

Így megindultak a kilók.

Sajnos mindössze 10 kg feleslegnél neked lehet hogy majd durvább deficitet kell tartanod simán lehet hogy akár 1000 kalóriáig is le kell menned. Erre én is fel vagyok készülve, amikor eljutok odáig. A nagyobb deficitet nem feltétlen a kajával tudod elérni, hanem több mozgással.

Sajnos nem mindenkinek csak annyi a fogyás, hogy egyél kevesebbet, mozogj többet. Akkor már mindenki százszor lefogyott volna.

júl. 25. 23:20
 20/35 A kérdező kommentje:

14, úgy nevezik, hogy költői túlzás.

Mondjuk a 109 kilós kolléganőn, aki egy év alatt 4 kilót fogyott, biztos segítene az, ha nem nassolna az asztal alatt, miközben arra büszke hogy nem ebédel. Reggel zsemlével és haboskávéval kezd, majd semmi notmálisat nem eszik délután ötig, de a fornettis zacskó az ott van előtte meg a cukros instant tea. És nem érti miért nem fogy jobban, holott "alig eszik". Szerinte én meg zabálok (mert viszek ebédet) és szerinte ez a nem igazság. ;)

Rá és a hasonlókra értettem, nem az egész világra.

júl. 26. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!