Nem igazságtalan szerintetek az, hogy valaki hízékony és valaki nem?
13 éves lány vagyok, 163 cm és 71 kg, legjobb barátnőm 173 cm és 56 kg. Én mindig nemet kell mondjak a sütire, csokira, chipse, üdítőre, de ő kétpofára zabálja, és sohasem hízik, rajtam pedig már nagyon kevés is meglátszik.
A fiú, aki nekem tetszek awwhh, nagyon sportos, meg van az összes kockája, és persze, hogy a legjobb barátnőmbe szerelmes, mert ő csínos, úgy hogy semmit sem kell tennie érte...
Mikor leszek már olyan vékony, mint ő? Nagyon le akarok fogyni, és azt akarom, hogy nekem is jó gyors legyen az anyagcserém.
Nem igazságtalan mert nem vagyunk egyformák.
Ha vékony akarsz lenni, akkor tenni is kell érte. Mondjuk nem chipseket csokikat kell enni, hanem egészségesen, és sportolni mellette.
Elárulom neked, hogy a sok chips, hamburger süti zabálásnak sok esetben egy fiatalkorban lévő vékony lánynak is meg lesz a hatása.
Csak egy kis sztori, hátha felvidít.
Amikor én voltam 13-14 éves én 160 cm és 75 kiló voltam. A legjobb barátnőm hasonlóan mint a tied. Vékony, magas, csinos, tele önbizalommal. Mire 18 éves lettem már 80 kiló voltam. De elegem lett. Elkezdtem sportolni,figyelni mit eszek. Persze más iskola, más barátok, más felfogás. AZ élet elsodort a barátnőmtől, és csak 10 éves osztálytalálkozón találkoztunk újra. Vagyis 24 évesek voltunk amikor újra találkoztunk. Én nem nőttem semmit 160 cm és 61 kiló de csupa izom, mert közben fitnesz edző lettem. A vékony barátnőm 2 gyerekkel gyarapodott, és volt vagy 90 kilós. Jó volt találkozni, jókat dumáltunk, de legjobban tudod mi tetszett? Amikor a barátnőm azt mondta, hogy ha tudta volna, hogy ilyen jól nézek ki, nem jött volna el, mert azt hitte, én semmit nem változtam, sőt lehet kövérebb is lettem, és így nem érezte volna magát "kövérnek" ..
Ne is mondd, kérdező.
Vonaton csontvékony lány velem szemben: két szenya normál kenyérből (tehát 4 szelet kenyér!), plusz egy fél liter kóla (nem, nem light kóla volt).
Mindeközben én: két szelet puffasztott búza, víz. Jó, mondjuk sikerült is leadnom 7 kilót, de akkor is...
:(
Előző, nem tudhatod, máskor mit eszik, mennyi mozog...
Kérdező: persze, nem fair, de mi az ebben a világban? Az egyik ember gazdag szülőkhöz születik, a másiknak a magassága lesz jobb, a harmadiknak az IQ-ja magasabb... Ne várj egyenlőséget, inkább örülj, hogy olyan országba születtél, ahol nem gond tiszta vízhez jutni (még ha ízletes csapvíz nincs is sok helyen) :D
Sütivel és csokival is lehet fogyni, ha az annyira fontos neked.
Az én baratnom is olyan mint a te baratnod. Amugy nekem volt egyszer egy kover baratnom. Hat koszonom soha tobbe nem kerek abbol a remalombol!
Hogy a kerdesre is valaszoljak: ez genetika. A genetikankat pedig a karmanknakegfeleloen kapjuk. Szoval barmi is tortenik igy kell tortennie avgy azert mert torlesztessz elozo eletbeli buneidert vagy azert mert a fejlodesed vagy a tobbi ember erdekeben el kellett vallalnod egy terhet. Ez a teher a te estedben szo szerint ertendo. Hat ez van. Nem lesz egyszeru de ha tul vagy ezen az eleten is mar konnyebb lesz.
Az en baratnom is olyan mint a te baratnod. Nagyon imadom. Egyszer volt egy dagadt baratnom. Valosagos remalom. Soha tobbe!
A kerdesre valaszolva. Nem igazsagtalan mert mindennek karmikus oka van. Megerdemled h hizekony genetikaval rendelkezel mert igy kellett lennie. Ezt hivjak karmikus tehernek. Nezz utana.
4esen beszärtam, szóval azt mondod én is azért vagyok hízékony, mert így hozta a karma? Menet közben biztos rájött, hogy összekevert valakivel, mert fogytam közel 40 kilót, és felszedtem 10 kiló izmot.
Kérdező, nem látod, de te jártál jobban hidd el. Neked sportolni és egészségesen kell táplálkozni ahhoz hogy vékony legyél, de ha ez már fiatalon rögzül benned, akkor később is megtartod ezt a szokást, hidd el sokkal jobbak lesznek az életkilátásaid.
“Én mindig nemet kell mondjak a sütire, csokira, chipse, üdítőre,”
Minden gonoszkodás nélkül, túlsúlyosként írom: ha te mindig nemet mondanál a fent említett finomságokra, akkor nem lenne problémád a súlyoddal. Hagyjuk már abba a hazudozást, legalább itt, egymás között. Persze társaságban bőszen salátázunk, de ha egyedül étkezve is azt tennénk, akkor topmodelleket megszégyenítő testünk lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!