Hízékony vagyok, ezen lehet változtatni?
175-180 cm, 16 éves, lány, és 65kg vagyok. Elegem van abból hogy folyton piszkálnak a súlyommal.. nem kövér vagyok, csak telt... de engem is zavar... Valahogy el lehetne érni hogy én is olyan legyek, mint azok a vékony lányok, akik hiába esznek bármennyit is, nem tudnak hízni? Nagyon gyors anyagcserét szeretnék...
Ha nincs rá megoldás, akkor egész életemben diétázni fogok...
Nagyon gyors anyagcsere-nagyon sok aktív mozgás:)
Volt egy ismerősöm, ő röplabdázott, annyit evett naponta, mint egy disznó, nézni is rossz volt, abban elfáradtunk.
Napi szinten a 3-4000 kalória megvolt neki, nem számolt az semmilyen szénhidrátot meg diéta, csak simán napi 8 km futás és a kemény edzés. Ha azt akarod, hogy bármit megehess, mégis vékony maradj, találj magadnak egy sportot legalább heti 3 edzéssel.
hús, zöldség, olajos magv.
gyors anyagcserét ne akarj, nem gazdaságos.. később ez is szempont lesz.
később az is szempont lesz, hogy mennyi gyógyszert eszel. ezért is a gabonákat, tejeket kilőném (nekem ez elsődlegesebb szempont, mint konkrétan a fogyás, kinézet..)
mert a diéta amit követtek azon alapul, hogy ismeritek az energia igényeteket, és annál kevesebbet próbáltok enni.
holott ez hazugság, sem az energia igényeteket nem ismeritek, sem a hormonális rendszereteket (jaa, erről eddig szó sem volt?)
Szooondiii viszont az egész táplálkozási mizériát nem ismeri, nemhogy a hormonrendszert, csak olvasta bölcsész-Szendi paleolit best sellerét.
Attól hiszi magát ennyire okosnak, egy szavát se higgyétek.
Kérdező, megbocsáss, de 175 cm-hez a legtökéletesebb a 65 kiló, a telttől nagyon messze lehetsz. Ha 180 vagy, akkor a 70 kg is tökéles.
Számodra a normális felső határát (és akkor még mindig nem vagy elhízott!!!) a 75 kg jelentené.
Nem igaz, hogy a vékony lányok bármennyit ehetnek. És nem diétázni kell, hanem sportolni - akkor ehetsz szinte bármennyit.
De így sem leszel soha olyan, mint a 160 centis, törékeny, vékony lányok... egyszerűen nem vagy olyan alkat. Kár is erre vágyni, mert soha nem éred el, még az egészséged feláldozása árán sem. Inkább találd meg a módját, hogy lehet kihasználni az adottságaidat - pl. kezdj el kosarazni. Ettől nőni fog az önbizalmad és az alakodat is másnak fogod látni.
Már harcművész is:D Az hogy jön a táplálkozáshoz?
Nem gazdaságos sportolni, még ennyi marhaságot összehordani...
bizonyos harcművészetek Kínában összefonódtak a Taoista világfelfogással, mentalitással.
mivel a Taoisták az egészséges élet meghosszabbítását is kutatták, sőt mind a mai napig folynak tudtommal érdekes kísérletek a wudangi szerzetesek között, így szimplán összefügg a táplálkozás, egészségmegőrzés és a gyilkolástechnika és az önvédelem.
ugye milyen érdekes dolgokat tudok írni?
sportolni gazdaságos, annak aki az olimpiákat rendezi. hehe.
szerintem csak egészségtelen, egy Taiji edzéshez képest. Elvileg húst és friss zöldséget enni sem gazdaságos, viszont gyógyszereken élni sem. Gazdasághoz nem értek, abból sosem leszek a legjobb, maradok a saját szakmámnál, témáimnál.
Ha olvasnál újságot, tudnád, hogy már ezek a szerzetesek is régen áttértek a nyugati táplálkozásra és lesz@rják ezeket a taoista marhaságokat, a koleszterinjük az egekbe szökött a rengeteg hústól:d Ennyit a kínai táplálkozásról.
Ha azt követnéd, nem lennél paleolitos megszállott, képzelj már el egy kínai ebédet rizs nélkül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!