Összetételében mit kéne változtatni a diétámon?
Tényleg összetételére, minőségére gondolok, mert még az adagokat nem számoltam ki grammra, de el kéne mennem bevásárolni az ételeimet, és hogy tudjam, mit kell venni, összeállítottam egy étrendet mennyiségek nélkül.
Valamit meg kellene változtatni benne? Ha igen, mit? Légyszi, segítsetek, hogy ne vásároljak be olyanokat, amik nem is kellenek, olyan meg nehogy kimaradjon, ami kell...
Reggeli: zabkása vagy protein itallal vagy tojásfehérjével
Tízórai: túró vagy tojásfehérje, puffasztott búza, dió
Ebéd: csirkemell zöldséggel vagy zöldséggel és barna rizzsel
Uzsonna: tojásfehérje sonkával, zöldséggel vagy puffasztott rizs sonkával, zöldségekkel
Vacsora: protein ital
a tízórainál akkor mellőzöm a túrót. oda becsúszik szerintem nem minden nap, de néha csirkemell is, mert reggel edzek, utána van tízórai és edzés után mindig könyörög a testem a húsért :D
sonkánál meg úgyis jobban szeretem a halat! :)
köszönöm nektek, ha valakinek van még észrevétele, szívesen fogadom, nem ragaszkodom én a hülyeséghez, csak egyedül nem tudom kialakítani :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!