Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Véleményed? Hízni szeretnék?...

Véleményed? Hízni szeretnék? Változtatni kell? A mai nap csak egy példa, nem mindennap, csak ehhez próbálom majd igazítani?

Figyelt kérdés

reggeli: szendvics

2 sz bakonyi barna kenyér (az a forma) +2 szelet csirkemell+1szelet sajt, 1 csemegeubi

tízórai:szendvics

2 sz bakonyi barna kenyér+2sz csirkemell+1szelet sajt+1db főtt tojás+1csemegeubi

1 felé(suli) banán

itthon fél 4 felé- 2 db paradicsomos húsgombóc főtt krumplival

vacsi: joghurt+gyümölcs(narancs)

rágcsa répa (1-2db)

168cm 45kilo lány

2012. márc. 20. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
ha hízni szeretnél akkor estére valami tartalmasabbat egyél. vagy a húsgombóchoz még 2 szelet kenyér.
2012. márc. 20. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Hízni szeretnél, és arra vagy kíváncsi, hogy mit változtass az étrendeden? Nem teljesen érthető a kérdés.
2012. márc. 20. 19:03
 3/7 anonim válasza:
Jó ez így mennyiségre :) hajrá, én is ilyen magas vagyok, de 55 kilo:O nagyon vékony lehetsz:) csak így tovább. még annyi hogy mozogj egy kicsit mindig, hogy ha esetleg hirtelen hízol a bőrödön ne látsszon :)
2012. márc. 20. 19:03
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm

egészségesen szeretnék hízni (bocsi ha nem voltam egyértelmű)

2012. márc. 20. 20:36
 5/7 anonim válasza:
Huhh ez így nagyon kevésnek tűnik! Nekem reggelire épp megfelel:) értem én,hogy egészségesen akarsz hízni,de így nem fog menni...egyél sok rizst,krumplit,tésztát..este is! A suliba meg dupla esetleg vihetnél egy adag tömegnövelőt...vagy az már nem lenne egészséges?:) ezt döntsd el Te...
2012. márc. 20. 21:00
 6/7 anonim válasza:
Dupla anyi szendvics vagy tömegnövelő:) bocsi.
2012. márc. 20. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
ez hízáshoz kevés. max súlytartáshoz :)
2012. ápr. 8. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!