16éves vagyok 62kilo. és 164centi. :D le szertnék fogyni nyárra 56kg-ra. De ha van itthon csoki már pedig mindig van. Nem tudok ellenállni muszák ennem belőle. Nincs semmi önkontrollom. Hogy tudnék ezen változtatni? :D
Szia! Mondd meg a szüleidnek hogy ne vegyenek otthonra csokit! egy szemet se!
Hidd el, ha nincs otthon, akkor nincs rá kereslet! Saját tapasztalat!
Amúgy kezdj el kocogni és tényleg állj rá az egészségesebb ételekre. Heti 0,5 kiló fogyás az ideális.
Néha ehetsz egy kis csokit (pl. étcsokit vagy egy gombóc fagyit) főleg délelőtt folyamán.
A 164 centidhez tényleg sok a 62, szépen lassan kitartóan kezdd el, és a csokit cseréld le egy fincsi gyümölcsre:)
4.-el abszolút egyetértek, ugyanígy voltam, és én is le tudtam fogyni!!
Még csoki is belefér néha. :) (Persze nem minden nap, és nem mértéktelenül!!)
4. vagyok
Egyébként a fogyit amúgy is jobb nyáron csinálni mert rohadt meleg van és kevesebb kaját kíván az ember.Meghát a nyár az mozgalmas(legalábbis nekem) időm is alig van enni és egy idő után már nem lesz olyan fontos a kaja :) 2 hónapja csinálom és már 4 kg lement rólam mert télen feljött 11 nagyon sokat zabáltam,stressz,suli,vizsgák..stb.. :DMost 66 vagyok mint tavaly nyáron kb.Újra megcsinálom és nyár végére megint lemegyek 59-re :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!